>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kulturelle Ubud

En oplevelsesrig heldagsudflugt, hvor du oplever noget af det allerbedste, området omkring Ubud har at byde på.

Højdepunkter

  • Vandtemplet Tirta Empul
  • Kongegravene ved Gunung Kawi
  • Risterrasserne ved Tegalagang
  • Bali Bird Park

 

Turbeskrivelse

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører du til det hellige vandtempel Tirta Empul, som ligger mindre end en times kørsel nord for Ubud.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier.

For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand inde i tempelkomplekset.

Dernæst går turen videre til de fascinerende kongegrave ved tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et af de ældste på Bali og består af ti smukke templer hugget ind i klippevæggen. For at komme ned til templerne og den hellige Pakerisan-flod, følger du trapperne forbi grønne risterrasser og gennem den frodige regnskov.

Efter besøget ved Gunung Kawi kører du videre til de berømte risterrasser ved Tegalagang, som anses for at være nogle af de mest spektakulære på hele Bali.

Herefter spiser du frokost på en hyggelig, lokal restaurant, hvorefter du kører videre til sidste top på udflugten – Bali Bird Park, som er en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle.

Sidst på eftermiddagen kører du tilbage til hotellet i Ubud, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Pris per voksen
470 DKK
Pris per barn
380 DKK