Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Byrundtur i Havana

Glæd dig til en spændende og oplevelsesrig byrundtur i fantastiske Havana!

 

Du bliver hentet på hotellet af din guide om formiddagen. Herefter venter 2 timers sightseeingtur i klassisk amerikanerbil gennem Havana Vedado og Miramar.

 

På turen kan du nyde udsigten til blandt andet “El Malecon” (den otte km lange promenade langs kysten), Revolutionsmuseet, Parque Central og Gran Teatro de la Habana. Undervejs er der mulighed for at holde små pauser, og du vil få rig mulighed for at opleve Havanas byliv med klassiske biler, små butikker og charmerende huse.

 

Ved Plaza de la Revolución holder du en længere pause med tid til at opleve og tage billeder af de spændende omgivelser, som inkluderer Jose Marti Memorial, Nationalbiblioteket og Palacio de la Revolución. Du får også mulighed for at opleve blandt andet 5ta Avenida, Parque Almendares, Cementerio Colon, Universidad de la Habana, La Rampa og den berømte isbutik Coppelia.

 

Efter den to timer lange køretur fortsætter turen til fods i den charmerende gamle bydel Havana Vieja, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

 

Her kommer du blandt andet til at opleve Plaza de Armas, fortet Castillo de la Real Fuerza, Palacio del Segundo Cabo og Palacio de los Capitanes Generales, hovedgaden Calle Obispo, Havanas første universitet San Geronimo de la Habana, Plaza de la Catedral og stemningsfulde Bodeguita del Medio.

 

Der vil også være tid til at besøge hyggelige og charmerende Palacio de la Artesania for at købe souvenirs eller bare nyde stemningen.

 

Når byrundturen er slut, siger du farvel til guiden og fortsætter på egen hånd.

Pris per person
440 DKK
Turen varer cirka tre timer i alt, og prisen inkluderer transport samt guide.