Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Byrundtur i Trinidad

Glæd dig til en skøn, fire timers byrundtur til fods i farverige Trinidad, hvor du får mulighed for at opleve byens største attraktioner og lære meget mere om Trinidads kunst, kultur og historie.

 

Efter morgenmaden mødes du med din engelsktalende guide på det aftalte mødested. Dit casa/hotel kan hjælpe dig med at få fat i en bicitaxi, hvis der er for langt at gå.

 

Herfra bevæger I jer til fods rundt til Trinidads fem mest berømte plazaer - Plaza de Las Tres Cruces, Plaza del Jigue, Plaza del Convento, Plaza Mayor og Plaza Cespedes.

 

Undervejs vil din guide fortælle dig en masse om Taino-indianerne, byens spanske kulturarv, cubansk kunst, øens sukkerplantager, slaveriet på Cuba, uafhængighedskampene, den sociale revolution og meget mere.

 

Du får også mulighed for at besøge Lázaro Nieblas kunstgalleri og opleve nogle af hans berømte træportrætter.

 

Alt i alt kan du se frem til en utroligt spændende byrundtur, hvor du får rig mulighed for at blive klogere på Cubas fascinerende kultur og historie.

Pris per person
210 DKK
Turen varer cirka 4 timer med guide.