Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Cooking class i Havana

Er du også vild med cubansk mad? Så kast dig ud i en spændende og lærerig cooking class, hvor du lærer at tilberede et traditionelt cubansk måltid.

 

Dagen starter med et besøg ved en lokal urteavler, hvor du lærer om dyrkningsprocessen og håndvælger de urter, som senere skal bruges i madlavningen.

 

Tilbage i restauranten venter en kort introduktion til det cubanske køkkens oprindelse og historie, hvorefter du er klar til at kaste dig ud i det.

 

Med hjælp fra en dygtig kok lærer du at tilberede lokale retter som “Ropa Vieja” (oksekød i strimler), “Enchilado” (hummer og rejer i krydret tomatsauce) eller “Ajiaco” (typisk cubansk grøntsagssuppe).

 

Mens maden simrer, lærer du at lave din egen mojito - en af Cubas signatur-cocktails.

 

Med din cocktail i hånden kan du sætte dig til bords og nyde en overdådig frokost bestående af de retter, du lige har lavet, samt et bredt udvalg af tilbehør såsom ris, salat, bønner og brød.

 

Nationale drikke er inkluderet sammen med et udvalg af typiske cubanske desserter, traditionel cubansk kaffe og rom samt naturligvis en cubansk cigar til at slutte måltidet af med manér.

 

Undervisningen starter kl. 10 og varer ca. 3 timer. Frokost er naturligvis inkluderet i prisen, mens transport til/fra lokationen skal tilkøbes. Vi anbefaler, at du får dit hotel/casa til at hjælpe med at arrangere transport.

Pris per person
460 DKK
Prisen inkluderer undervisning, frokost og lokale drikkevarer.