Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hacienda Guachinango

​​​​Velkommen på landet! Hacienda Guachinango er en gammel kvægfarm fra 1800-tallet. På denne tur kan du besøge kvægfarmen og se, hvordan man boede og levede dengang. Her kan du rigtig opleve, hvordan man kværner kaffe, malker en ko og passer på dyrene.

 

Selve farmen er på UNESCO's verdensarvsliste og ligger i den vestlige del af Valle de los Ingenios (Sukkermøllernes Dal). 

 

For at komme dertil, skal du med tog. Det går klokken 09.30 fra Trinidad. På vejen til Valle de los Ingenios stopper toget flere steder undervejs. Efter ankomst har du tiden til rådighed, som det passer dig. Der er flere aktivitetsmuligheder på og i området ved farmen. Du kan blandt andet tage en tur på hesteryg, bade i floden, få en rundvisning i plantagerne eller tage på fuglekigger-tur.

 

Klokken 14 går toget retur til Trinidad. Hvis du ikke har fået nok af landlivet og vil blive længere tid, kan du i stedet vælge at tage en taxa tilbage til byen.

 

Prisen er per person og inkluderer en let frokost. Togbilletter eller anden transport er ikke inkluderet. Prisen for transport afhænger af antal personer - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Pris per person
240 DKK
Togbilletter eller anden transport er ikke inkluderet.