Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Historisk tur i Las Terrazas

​​​​​​På denne tur får du et indblik i den spændende baggrund for og historie bag Laz Terrazas, som er et lille lokalsamfund.

 

Du bliver taget imod på Rancho Curujey med en velkomstdrink og en kort intro til området og de mennesker, der bor her. Derefter er der besøg på Buenavista, som er en kaffeplantage, der blev grundlagt af franske immigranter i starten af det 19. århundrede.

 

Der er guide med på hele turen, som blandt andet også byder på besøg til Moka Hotel, som er helt unikt og meget specielt. Rundtur i Las Terrazas-området og besøg hos de lokale, der bor der. Der vil være mulighed for at nyde en god kop creole coffee, og frokost bliver serveret på en af restauranterne i nærheden.

 

På vejen tilbage stopper I ved San Juan-floden, hvor du kan tage en dukkert i det krystalklare vand, inden I vender tilbage til turens startpunkt.

 

Hele turen tager ca. 6 timer og starter klokken 09.30. Det er kun muligt at komme hertil med taxa. Dette kan dit overnatningssted hjælpe med at arrangere.

Pris per person
310 DKK
Prisen inkluderer guide samt frokost.