>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Discover the Multi-Cultural facet of Mauritius

En heldagstur, hvor du får et indblik i det multikulturelle Mauritius.

På øens nordligste spids finder du Cap Malheureux (Cape Misfortune), som er opkaldt efter de mange skibe, som er gået på grund på klipperne ud for kysten. Stedet er af stor historisk betydning, da det var her, briterne endelig besejrede franskmændene og overtog øen i 1810.

I dag er Cap Malheureux særligt kendt for sin charmerende, lille landsbykirke med det karakteristiske røde tag og en betagende udsigt over havet og de omkringliggende øer. På trods af de mange turister, som besøger stedet, føles det stadig meget lokalt, og tiden lader nærmest til at være gået i stå i den lille, maleriske landsby.

Cirka 5 km fra Cap Malheureux finder du Grand Baie, som står i skærende kontrast til den stille fiskerlandsby i nord. Grand Baie er den største turist- og badeby på Mauritius og byder på et væld af aktiviteter, restauranter, barer, hoteller og shoppingmuligheder.

Du fortsætter sydpå til Port Louis – hovedstaden i Mauritius, som også er det administrative og forretningsmæssige centrum. Travle Port Louis summer af aktivitet i løbet af dagen, men er også fuld af kulturelle og historiske skatte.

Oplev blandt andet Citadel of Port Louis, som også er kendt som Fort Adelaide. Fortet er beliggende i 100 meters højde på toppen af Petite Montagne med en eminent udsigt over såvel havnen som hele hovedstaden.

Det storslåede Citadel blev bygget mellem 1834 og 1840 for at beskytte byen mod optøjer under afskaffelsen af slaveri. I dag bruges fortet til lokale og internationale koncerter og shows, og Citadel er absolut et besøg værd for den spændende historie og fantastiske udsigt.

Turen rundes af med shopping ved Le Caudan Waterfront, som med sine cirka 170 butikker tilbyder et imponerende bredt udvalg fra sportsudstyr, bøger og magasiner til badetøj, kropspleje, smykker og ure. Desuden er der rig mulighed for at shoppe mauritiske kvalitetstekstiler fra lokale designere samt kendte, internationale mærker.

Frokost er inkluderet i udflugten.