>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Amatara Royal Ganesha

Amatara Royal Ganesha ligger i idylliske omgivelser blandt frodige, grønne risterrasser uden for den berømte kunsterby Ubud. Her er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde Balis smukke natur.

Vil du gerne udforske omgivelserne, kan du leje en cykel eller tage med hotellets gratis shuttlebus, og efter en oplevelsesrig dag kan du slappe af på solterrassen eller tage en dukkert i den indbydende infinity-pool, som ligger med udsigt over de grønne risterrasser. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende massage i hotellets spaafdeling.

Hotellets hyggelige restaurant er bygget op af naturlige materiale og smelter med sin unikke arkitektur smukt ind i omgivelserne. Her serveres velsmagende internationale retter, og vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du starte dagen med en flydende morgenmad i swimmingpoolen (tilkøb).

Alle værelser på Amatara Royal Ganesha er rummelige og moderne indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar og tv. Værelserne har desuden badeværelse med badekåber, tøfler og gratis toiletartikler samt privat balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af efter en skøn dag.

Dobbeltværelse m. morgenmad fra
65 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima