>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Boutique Hotel Rambutan

Boutique Hotel Rambutan er et trestjernet hotel, som ligger på den nordlige side af Bali. Hotellet ligger centralt i byen Lovina, tæt på stranden og byens restauranter. Hotellet er et familievenligt hotel, og du kan derfor trygt tage hele familien med. 

Hotellet byder på flere faciliteter og aktiviteter, som du kan benytte under opholdet. Blandt andet er der to pools på hotellet - en stor pool i smukke omgivelser ved haven, og en lidt mindre pool ved receptionen. Du finder desuden et lækkert spa-område, hvor du kan blive forkælet med forskellige behandlinger.

Ved hovedpoolen finder du en lille, hyggelig restaurant, hvor du kan få stillet sulten, og i hotellets bar kan du nyde en forfriskende drink.

Værelserne på Boutique Hotel Rambutan er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge og indeholder også køleskab, aircondition, minibar og gratis wi-fi. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

 

Vejr og klima