Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Camakila Benoa Resort

Beliggende ved den smukke Tanjung Benoa-strand finder du Camakila Benoa Resort (tidligere The Tanjung Benoa Beach Resort) – et skønt 4-stjernet hotel med lækkert poolområde, førsteklasses restauranter og gode faciliteter for børn.

Her er alt, hvad du har brug for på din badeferie på Bali!

Ved den brede sandstrand ud for hotellet er der rig mulighed for at slappe af, tage en dukkert eller kaste dig ud i forskellige vandsportsaktiviteter (mod gebyr).

Trænger du til fred og ro i idylliske omgivelser, kan du tage hotellets gratis shuttle til Samuh Beach House, som ligger cirka ti minutters kørsel fra hotellet. Her er en skøn sandstrand med liggestole og parasoller samt mulighed for at svømme og snorkle i det krystalklare vand.

Der er også en hyggelig, lille strandbar, hvor du kan købe snacks og drikkevarer i løbet af dagen.

På Camakila Benoa Resort findes et lækkert og hyggeligt poolområde med børnepool og swim-up bar samt liggestole til fri afbenyttelse.

Skal aktivitetsniveauet op, er det muligt at benytte hotellets træningsfaciliteter, og for børnene er der en mindre legeplads.

Vil du virkelig forkæle dig selv, bør du lægge vejen forbi Amadapa Spa, som tilbyder afslappende hot stone massage, pedicure og en lang række andre spabehandlinger.

Camakila Benoa Resort har desuden en bar samt to restauranter, som byder på lækre retter fra det asiatiske og indiske køkken.

Alle værelser på Camakila Benoa Resort er hyggeligt indrettede i moderne, balinesisk stil med dobbelt- eller enkeltsenge, TV, skrivebord og balkon/terrasse.

Desuden findes der safebox, wi-fi, minibar, mulighed for at lave kaffe/te, hårtørrer samt aircondition på alle værelser.

Det er muligt at tilkøbe udsigt til swimmingpoolen.

Vejr og klima