>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

HARRIS Hotel Seminyak

HARRIS Hotel Seminyak er et firestjernet hotel, der ligger i hjertet af Seminyak. Den gode beliggenhed gør, at hotellet bliver besøgt af både familier, par og forretningsfolk. 

Fra hotellet er der kort afstand til både et indkøbscenter og til stranden. I området omkring hotellet er der også mulighed for at besøge restauranter, barer og caféer. 

Som gæst kan du frit benytte de to pools, der er på hotellet. Den ene befinder sig i stueplan, mens den anden ligger på 5. sal. Desuden er der spa-afdeling på hotellet, hvor du kan få en afslappende massage, og hvis der skal ske noget mere, kan du få pulsen op i hotellets fitnesscenter. For børnene er der et legeområde, hvor de kan lege, se TV, tegne og meget mere.

På hotellet er der en café, hvor du kan få serveret lækre retter fra det indonesiske og det vestlige køkken. Der er også en restaurant, der serverer italiensk mad, og i juicebaren kan du nyde en friskpresset juice med alverdens spændende og eksotiske frugter.

Værelserne på hotellet er designet således, at pladsen på værelserne er udnyttet bedst muligt - og alle værelser har naturligvis eget badeværelse. Desuden er der på hvert værelse gratis wi-fi, TV, safebox, minibar, kaffe- og tefaciliteter og meget mere. Mod ekstra betaling er det muligt at opgadere værelset.

Vejr og klima