>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kiskenda Cottages

Kiskenda Cottages er et trestjernet hotel, som ligger i rolige omgivelser i Ubud, som er en charmerende kunstnerlandsby. Kiskenda Cottages er et hotel for dig, der søger et eksotisk og rustikt sted at holde ferie, hvad enten du rejser med familien eller på afslappende ferie uden børn.

Hotellet er omgivet af en frodig og grøn have, hvorfra der er en smuk udsigt over rismarkerne, og stedet er derfor ideelt til at udforske det traditionelle balinesiske liv. 

Fra hotellet er der kun 200 meter til Ubud Monkey Forest og 15 minutters gåtur til Ubud-markedet.

Hotellet byder på forskellige faciliteter og aktiviteter, som du kan benytte under dit ophold. Som gæst på hotellet kan du nyde en afslappende massage eller tage på vandre- eller cykeltur. Der er også pools på hotellet, så både store og små kan tage en dukkert. For børnene er der separat børnepool, og i pool-området er der liggestole, så du kan slappe af i solen.

Hotellets restaurant byder på lækre balinesiske og asiatiske retter, og i baren serveres der lækre drinks og andre drikkevarer.

Alle værelserne på Kiskenda Cottages er designet og indrettet i moderne stil med et balinesisk twist. Alle har eget badeværelse samt aircondition, TV, møbleret terrasse eller altan og ikke mindst rigtig god udsigt ud over enten rismarkerne, haven eller hotellets pool-område.

Vejr og klima