>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Swiss-Belresort Watu Jimbar

Swiss-Belresort Watu Jimbar ligger i hjertet af Sanur med butikker, restauranter og natteliv lige uden for døren og i gåafstand til den skønne sandstrand. Resortet er et skønt miks af moderne luksus og balinesisk charme og byder på alle de faciliteter, du har brug for på din badeferie.

Det dejlige, store poolområde er uden tvivl samlingspunktet på Swiss-Belresort Watu Jimbar. Her kan du tage en forfriskende dukkert, slappe af på en af de mange solsenge eller nyde en farverig cocktail eller kold øl i poolbaren – og foretrækker du havets blide bølger og sand mellem tæerne, er der kun en kort gåtur til stranden. For de mindste gæster er der en lille børnepool.

Trænger du til selvforkælelse, kan du lægge vejen forbi hotellets spaafdeling, hvor det er muligt at bestille afslappende massage- og spabehandlinger. Du kan også nyde en god kop kaffe i kaffebaren eller en forfriskende cocktail i loungebaren, mens hotellets restaurant serverer velsmagende internationale, asiatiske og indonesiske retter med udsigt over swimmingpoolen.

Værelserne på Swiss-Belresort Watu Jimbar er pæne og moderne indrettet med behagelige jordfarver, dobbeltseng eller to enkeltsenge, wi-fi, safebox, aircondition, minikøleskab, tv og balkon. Nogle værelser har udsigt til den indbydende swimmingpool, mens andre har privat jacuzzi på balkonen.

Vejr og klima