Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Grand Sunti

The Grand Sunti ligger centralt i Ubud med gåafstand til blandt andet Bali Culture Centre, flere gallerier, restauranter og butikker samt Ubuds berømte Monkey Forest.

Hotellet er derfor den perfekte base, hvis du drømmer om at udforske Ubuds spændende kulturarv og byliv.

På The Grand Sunti får du den perfekte blanding af moderne bekvemmeligheder og balinesisk charme kombineret med et fantastisk gæstfrit og hjælpsomt personale, som er ivrige efter at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.

Efter en oplevelsesrig dag i eller omkring Ubud kan du glæde dig til at slappe af ved en af de tre swimmingpools, som også byder på børnepool og solsenge, eller forkæle dig selv med en afslappende massage i hotellets spa.

Hotellet har også egen restaurant og tilbyder både vaskeservice, roomservice og shuttle-service.

Alle værelser på The Grand Sunti er rummelige og moderne indrettet med aircondition og balkon/terrasse med udsigt til den frodige have eller swimmingpoolen.

Værelserne har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser, gratis flaskevand, minibar, mulighed for at lave te og kaffe samt wi-fi.

Vejr og klima