>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Oasis Lagoon Sanur

I gåafstand til Sanurs smukke sandstrand med butikker og restauranter lige uden for døren finder du The Oasis Lagoon Sanur – et lækkert, 4-stjernet hotel i moderne og charmerende, balinesisk stil.

På grund af den centrale beliggenhed tæt på Sanur Village må lidt støj fra trafik, lokale ceremonier, haner og fuglefløjt forventes. Eventuelt støj opvejes dog til fulde af de fantastiske omgivelser og er netop noget af det, der gør så Sanur charmerende.

Den indbydende swimmingpool med behagelige solsenge og et væld af tropiske planter er uden tvivl samlingspunktet på The Oasis Lagoon Sanur. Her har du rig mulighed for at tage en dukkert, læse en god bog eller bare nyde den rolige atmosfære.

Foretrækker du en tur til stranden, kan du besøge hotellets private Beach Club, hvor du finder både solsenge og parasoller. Beach Club’en ligger cirka 7 minutters gang fra hotellet, og hvis du foretrækker det, kan du benytte dig af hotellets shuttle service, som kører på fastsatte tidspunkter.

Trænger du til selvforkælelse, anbefaler vi et besøg i Tirta Spa, som byder på afslappende massage, manicure samt andre spabehandlinger.

Under dit ophold på The Oasis Lagoon Sanur må du heller ikke snyde dig selv for en lækker middag på hotellets signaturrestaurant Café de Dapoer, som serverer velsmagende asiatiske og internationale retter.

Alle værelser på The Oasis Lagoon Sanur er indrettet i charmerende, balinesisk stil med traditionel «lesehan»-balkon, hvor man sidder på gulvet, med udsigt over det lækre poolområde eller Sanur Village.

På værelserne er der desuden behagelige senge, aircondition, TV, safebox, minibar, mulighed for at lave kaffe og te, wi-fi, badeværelse med hårtørrer samt mulighed for roomservice.

Mod tillæg er det desuden muligt at opgradere til familieværelse eller direkte pooladgang.

Vejr og klima