>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Villa Pelangi

Villa Pelangi er en sand perle i det uturistede Sidemen – et lille og intimt boutique-hotel med en spektakulær udsigt over de frodige risterrasser og det smukke hav i horisonten.

Her får du en sjælden mulighed for en autentisk oplevelse i et af Balis smukkeste, uudviklede landområder mellem traditionelle landsbyer og betagende landskaber. Her kan du virkelig fordybe dig i både naturen og den lokale kultur.

Villa Pelangi består af fem små villaer, som ligger spredt ud i en dejlig have med masser af palmetræer, en hyggelig restaurant og en indbydende swimmingpool med behagelige liggestole og bambusparasoller. Alt i alt det oplagte sted at komme helt ned i gear og nyde en pause fra hverdagens stress og jag.

Hotellets restaurant, Sawah Clubhouse, serverer sunde og velsmagende indonesiske retter lavet med lokale ingredienser fra Sidemen-området, som er kendt for sine lækre råvarer. Her kan du virkelig glæde dig til at tage dine smagsløg på en spændende opdagelsesrejse.

De fem villaer på Villa Pelangi tilbyder den ideelle kombination af komfort og privatliv.

Villaerne er rummelige og elegant indrettede med naturlige materialer, behagelige senge, myggenet, walk-in garderobe, wi-fi og udendørs bruser samt privat balkon/terrasse med udsigt over de smukke risterrasser.

Et fantastisk sted at komme ned i gear og opleve det ”ægte” Bali.

Vejr og klima