Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Casa Eco Alojamiento El Manantial

Casa Eco Alojamiento El Manantial er et firestjernet hotel beliggende i Topes de Collantes, lidt nord for Trinidad. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, og du oplever derfor ikke støj fra trafikken. Fra hotellet er der ca. 15 kilometer til House of Music og Disco Ayala.

Hotellet har en døgnåben reception, så du kan tjekke ind/ud samt få hjælp døgnet rundt.

Værelserne på hotellet har alle en terrasse med en god udsigt, enten til bjergene eller til haven. Værelserne er indrettet med de ting, du har brug for på din ferie, herunder aircondition, separat opholdsstue, et køkken og privat badeværelse. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.


På hotellet er der swimmingpool, hvor den ene ende er lav, og derfor egner poolen sig også godt til børn. På hotellet er der en restaurant og en snackbar, som du kan benytte. Du finder også en udendørs terrasse, en skøn have og en solterrasse, som du kan benytte under dit ophold.