Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hotel E La Ronda

Hotel E La Ronda er et firestjernet hotel, der ligger meget centralt i centrum af Trinidad. Byen er en charmerende, gammel koloniby, og få kilometer fra hotellet finder du ”Museo de Arquitectura Colonial”, som kan give dig et indblik i Trinidads historie. I gåafstand fra hotellet finder du også flere barer og restauranter, samt Plaza Carillo, hvor du kan gå en tur i den flotte park.

Hotellet har døgnåben reception, så du kan få hjælp til stort og småt døgnet rundt.

Der er 17 hyggelige værelser på hotellet, og de har alle gratis trådløst internet, køleskab samt kaffe- og tefaciliteter. Desuden tilbyder hotellet strygeservice.

Hvis du vil sidde og slappe af og bare nyde ferien, kan du med fordel sætte dig ud i den flotte gårdhave, evt. med en drink eller en kop kaffe i hånden. Der er også swimmingpool på hotellet - den er dog sæsonbestemt og derfor ikke altid åben. Hotellet tilbyder flere faciliteter for børn, blandt andet en børneklub.

Restauranten på hotellet serverer lækre, lokale retter, og der er også en bar, hvor du kan få serveret lækre drinks. Der er dog også mulighed for at gå ned i byen og finde flere restauranter og barer.