Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hotel Meliá Las Dunas

Hotel Meliá Las Dunas er et lækkert, femstjernet all inclusive-resort på den billedskønne ø Cayo Santa Maria, der ligger nord for Cuba.

Her finder du nogle af Cubas absolut bedste strande samt et væld af faciliteter og services, som sikrer dig en skøn og afslappende badeferie, uanset om du rejser alene, som par, med venner eller med børn. Det eneste, du skal tænke på, er at nyde det.

Hotel Meliá Las Dunas ligger direkte ned til den 10 km lange sandstrand med fint, hvidt sand og roligt, krystalklart vand. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde solens varme stråler.

På stranden findes der både solsenge, parasoller og strandbar, og der er rig mulighed for vandsportsaktiviteter som windsurfing, pedalbåde og katamaransejlads. Det er også muligt at booke dykker- eller fisketure.

På selve hotellet finder du hele fire indbydende swimmingpools. To af dem er i resortets “relaxation area”, hvor du kan nyde den rolige og fredelige atmosfære omgivet af palmetræer og solsenge. I hotellets pool-område er der poolbar, liggestole og mulighed for at låne håndklæder.

Mange aktiviteter

Skal der ske lidt mere end blot at ligge og dase, er der rig mulighed for aktiviteter og sjov for både store og små på Hotel Meliá Las Dunas.

Hotellet byder på et imponerende aktivitetsprogram samt et væld af sportsfaciliteter, som deles med det nærliggende Meliá Cayo Santa Maria. Der er blandt andet mulighed for tennis, basketball, volleyball, klatrevæg, badminton, træningsfaciliteter og meget mere.

Ønsker du at forkæle dig selv, kan du få en afslappende behandling i Aguas Claras Spa, hvor du kan få blandt andet massage, manicure og pedicure.

På Hotel Meliá Las Dunas kan du vælge mellem adskillige restauranter og barer. Der er kort sagt noget for enhver smag, uanset om du er til lækre, cubanske specialiteter, internationale eller asiatiske retter, buffet eller a la carte, en lille snack, en sprød pizza eller en forfriskende is.

Et væld af barer sørger desuden for de lækreste, cubanske cocktails og et bredt udvalg af andre drikkevarer. Nogle barer ligger direkte ved poolen eller stranden, mens andre har dansegulv og livemusik eller billard og brætspil.

Vær opmærksom på, at der er dresscode på flere af restauranterne. Husk derfor at medbringe lange bukser for mænd og tøj, der dækker knæene, for kvinder.

Et paradis for dig med børn

Skønne Meliá Las Dunas er også et sandt paradis for dig, der rejser til Cuba med børn.

Det særlige familieområde byder på alt, hvad en børnefamilie kan drømme om, med mulighed for familieværelser og en lækker swimmingpool, hvor der er plads til leg for både børn og voksne.

Hotellet har desuden egen børneklub, som sørger for et omfattende aktivitetsprogram. Ved børneklubben findes også en dejlig, lavvandet børnepool, hvor de små kan plaske rundt og lege med vandlegetøj.

Alle værelser på Hotel Meliá Las Dunas er beliggende i hyggelige toetagers bygninger med udsigt til enten havet eller haven.

Værelsesbygningerne ligger spredt ud i to forskellige områder - et til familier og et til voksne uden børn.

Standardværelserne er lyse og pænt indrettede med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, eget badeværelse, hårtørrer, TV, minibar samt terrasse med udsigt til den hyggelige have.

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere til havudsigt eller familieværelse.