Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Melia Buenavista

Meliá Buenavista er et femstjernet hotel beliggende på den vestlige spids på odden Cayo Santa Maria lige nord for Cuba. Hotellet er kun for voksne, så man skal være fyldt 18 år for at bo her. Derfor bliver hotellet flittigt brugt af par, der er på bryllupsrejse. Og med god grund.

Her finder du nemlig de aller bedste rammer for en eksklusiv og afslappende ferie i flotte omgivelser. Hotellet ligger helt ned til stranden, hvor du finder det lækreste, bløde, hvide sand, og på hotellet er der to swimmingpools, som naturligvis frit kan benyttes.

Hotellet har tre a la carte-restauranter, som serverer mad hele dagen, og der er flere forskellige barer, hvor du kan få serveret lækre drinks og cocktails.

Værelserne på hotellet er moderne indrettet og har udsigt over enten havet, poolen eller haven. Alle værelserne har eget badeværelse, aircondition, TV, wi-fi, minibar og safebox. Desuden er der på alle værelserne unikke malerier og udsmykninger af den anerkendte og prestigefyldte, cubanske kunstner Zaida del Rio.

Der er gratis internetadgang på hele hotellet, og du finder på hotellet også et fitnesscenter, spaafdeling samt et klubhus, hvor du kan deltage i forskellige underholdnings- og sportsmuligheder.