Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Moka Hotel

Moka Hotel er et pænt middelklassehotel med en helt fantastisk beliggenhed midt i naturskønne Las Terrazas, ca. 75 km vest for Havana. På Moka Hotel går man meget op i økologi og bæredygtighed, hvilket stedet bærer tydeligt præg af.

Lige omkring hotellet finder du flere restauranter, ligesom der er mulighed for forskellige aktiviteter med meget varierende adrenalin-niveau. Du kan blandt andet besøge kaffeplantager, tage på fugle-kiggeri eller prøve en tur i zip-line.

Hotellet består af 42 værelser, som har blandt andet aircondition, satellit-TV, telefon og privat badeværelse. På hotellet er der også mulighed for at veksle penge, låne et pengeskab og meget mere. 

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

På hotellet er der en swimmingpool, der har åbent hele året, og hvor du har mulighed for at svømme en tur, mens du nyder den smukke natur, som hotellet er placeret midt i. Ved swimmingpoolen er der liggestole og parasoller, hvor du rigtig kan slappe af. Der er også en restaurant, en bar og en tennisbane på hotellet, som du kan benytte.

Moka Hotel er ikke et nyt hotel, hvilket stedet bærer lidt præg af. Den unikke beliggenhed midt i Las Terrazas’ vidunderlige natur opvejer det dog til fulde.