Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal

Hotel Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal er et femstjernet hotel beliggende i den gamle bydel af Havana, ikke langt fra vandet. Hotellet ligger i bugten Bahia de Habana, kun ca. 200 meter fra pladsen Plaza Vieja og ca. 500 meter fra La Bodeguita del Medio, som er en bar, der serverer lækre drinks og byder på historie fra øens fortid.

Hotellet har døgnåben reception, så du har mulighed for at få hjælp hele døgnet. Har du brug for at få din bagage opbevaret, kan personalet også hjælpe dig med det. 

Værelserne på hotellet er indrettet med de ting, du får brug for på din ferie, herunder to enkeltsenge eller en dobbeltseng. På værelserne er der safebox, hvor du kan opbevare dine værdigenstande, der er satellit-TV på værelserne, og værelserne har hvert eget moderne badeværelse. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.


På hotellet finder du en restaurant og en bar, så du kan få stillet både sulten og tørsten. Du kan dog også nemt tage ind til byen og finde flere gode restauranter, som klart er et besøg værd.