Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Royalton Cayo Santa Maria

Royalton Cayo Santa Maria er et femstjernet hotel kun for voksne, som ligger på den lille, men meget charmerende odde Cayo Santa Maria lige nord for Cuba.

Dette er et paradis for dig, der gerne vil have ro og total afslapning i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger kun få meter fra den hvide, bløde sandstrand La Estrella, og ellers kan du også frit benytte hotellets swimmingpool. Tag evt. en drink med fra poolbaren, inden du får sat dig for godt til rette i liggestolen. I kort gåafstand fra hotellet er der gode shoppingmuligheder.

Værelserne på hotellet er flotte og moderne indrettet. Der er aircondition, TV, minibar, safebox, kaffe- og tefaciliteter samt eget badeværelse med regnbruser. Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge.

På hotellet er der en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, hvor du kan nyde lokale og internationale retter i de smukke omgivelser. Hotellet har også en signaturcocktail, som du kan nyde ved poolen eller ved en hotellets mange barer. På Royalton Cayo Santa Maria er der ligeledes mulighed for at dyrke fitness, få massage eller blive forkælet i spa-afdelingen. Nogle af disse faciliteter kan være mod betaling.

Der er wi-fi på hotellet, men der opkræves et gebyr for brug af dette.