Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Five Palm Jumeirah Dubai

Det luksuriøse femstjernede hotel Five Palm Jumeirah Dubai ligger på The Palm Jumeirah. Hotellet har døgnåben reception, så du som gæst kan føle dig tryg og få hjælp på alle døgnets tider.

Til hotellet hører der en privat strand, du som gæst frit kan benytte. Hvis du foretrækker pools, kan du tage en dukkert i en af hotellets fem pools. Den ene er 55 meter lang og løber igennem hotellet. Der er også en børnepool, og ved poolsene er der liggestole og håndklæder.

Selv om hotellet er femstjernet, er dette et rigtig godt familiehotel, og der er gode faciliteter for børnene, så hverken de eller mor og far kommer til at kede sig. Der er TV-kanaler for børn, et legeområde, børneklub, der arrangerer forskellige aktiviteter, samt legeplads. Hvis mor og far har brug for lidt alenetid, er der sågar også mulighed for børnepasning på hotellet. Desuden er der flere andre aktiviteter, blandt andet livemusik, aftenunderholdning, natklub og karaoke. På Five Palm Jumeirah Dubai er der altid noget at lave.

Hotellet har 470 luksuriøse værelser, som alle har en smuk udsigt over enten byen eller den Persiske Golf. Værelserne er indrettet med king size senge og har desuden wi-fi, aircondition, badekar, TV, gratis forfriskninger, kaffe- og tefaciliteter.

Når du bliver sulten, kan du besøge en af de ni restauranter, som findes på hotellet. Her kan du uden tvivl finde noget, der passer til lige netop din smag og dine ønsker - restauranterne serverer nemlig mad fra hele verden, så hvadenten du er til kinesisk, japansk, portugisisk eller noget helt fjerde, finder du det helt sikkert her. Hotellet har også en bar, der serverer diverse lækre drikkevarer.

Fra hotellet kan du let komme rundt til forskellige attraktioner. Den populære The Walk, hvor du finder utallige shoppingmuligheder og spisesteder, ligger kun et par kilometer væk. Aquaventure Waterpark og Mall of the Emirates ligger henholdsvist ca. 4 og 5 km fra hotellet, hvorfor du bør tage en taxa eller bruge en af byens hop on-hop off-busser.

Vejr og klima