Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Jumeira Rotana

Jumeira Rotana er et firestjernet hotel med meget central beliggenhed i den nordlige del af Dubai. Fra hotellet er der kort afstand til lufthavnen og seværdigheder som Burj Kalifah og Dubai World Trade Center.

Hotellet har døgnåben reception, så du kan få hjælp på alle døgnets tider.

Der er to restauranter på hotellet, som tilbyder forskellige menuer - så her er der helt klart noget for enhver smag. Der er ligeledes en bar, hvor du kan få lækre, smagfulde drikkevarer, med og uden alkohol.

På Jumeira Rotana er der to pools, hvoraf den ene er til børn. Poolsene er åbne året rundt og er begge placeret på den øverste etage, så du kan nyde den smukke udsigt, mens du læser en bog i liggestolen eller tager dig en dukkert i det dejlige vand. I pool-området finder du også en poolbar, så du kan nuppe en kølig drink i solen. Hvis du vil til stranden, kan du tage den relativt korte gåtur til La Mer Beach eller benytte dig af den gratis shuttlebus-service, som hotellet stiller til rådighed for sine gæster.

Alle værelserne på hotellet er moderne og stilfuldt indrettet. Der er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og alle værelserne har aircondition, minibar, safebox, TV, kaffe- og tefaciliteter, wi-fi og eget badeværelse.

Hvis du gerne vil brænde noget krudt af og ha' sved på panden, kan du benytte det veludstyret fitnesscenter, og hvis du trænger til lidt selvfokælelse, tilbyder hotellets spa-afdeling god, afslappende massage.

Vejr og klima