Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Mandarin Oriental Jumeira

Mandarin Oriental Jumeira er et femstjernet hotel, som ligger meget centralt og med direkte adgang til stranden.

Receptionen er døgnåben, så du som gæst kan få hjælp uanset tidspunkt på døgnet.

Der er to pools - en til de voksne og en til børnene - samt en poolbar. For børnene er der ligeledes legeplads og en børneklub, der arrangerer forskellige aktiviteter, som børnene kan deltage i. De voksne kan få sved på panden i fitnesscentret eller tage en tur i hotellets spa. Om aftenen er der underholdning og musik.

Du kan besøge en af hotellets forskellige restauranter og barer, eller du kan gå en tur ned i byen, hvor der er også er god mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten.

Værelserne på Mandarin Oriental Jumeira har alle et luksuriøst design og er med udsigt over enten den Persiske Golf eller byen, med Burj Kalifah i baggrunden. Alle værelser har privat balkon og eget badeværelse med badekar. Alle værelserne har ligeledes aircondition, safebox, minibar, sofa, TV, wi-fi samt kaffe- og tefaciliteter.

Hvis du vil besøge Burj Kalifah med de populære springvand eller det berømte Dubai Mall, kan du enten tage den fire kilometer lange tur til fods eller hoppe i en taxa. Alternativt kan du også bruge hop on-hop off-busserne, der kører rundt i byen.

Vejr og klima