Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels er et firestjernet hotel i byen Maspalomas på den sydlige del af Gran Canaria. Hotellet er kun for voksne og er derfor ideelt for par, der ønsker fred og ro under opholdet. Hotellet ligger direkte ned til stranden, og fra hotellet er der kort afstand til centrum, hvor der er restauranter, shoppemuligheder og mange andre aktiviteter. 

På hotellet er der flere pools og en smuk udsigt, som du kan nyde fra din liggestol ved pool-området. På hotellet er der forskellige aktiviteter, herunder aftenunderholdning, livemusik, fitness, yoga og mulighed for træningstimer. 
På hotellet er der også både en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, og der er forskellige barer på hotellet, hvor du kan nyde en forfriskende drink.

Vær opmærksom på, at dette hotel har et område for nudister.

Værelserne på hotellet er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og værelserne har aircondition, TV, safebox, minibar samt eget bad/toilet med hårtørrer. 

Vejr og klima