Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa

Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa er et trestjernet hotel i byen Maspalomas, som ligger på den sydlige kyst af Gran Canaria. Hotellet ligger i centrum, og der er ca. 1,3 km til stranden, Playa del Inglés. Hotellet ligger også tæt på shoppingmuligheder og gode restauranter.

Hotellet har en døgnåben reception, så du kan få hjælp og checke ind/ud på alle døgnets 24 timer. På hotellet findes der en restaurant, som serverer morgenmad og buffet, og ved poolen er der en snackbar. På hotellet finder du også en opvarmet udendørs swimmingpool og en indendørs pool.  Der er ligeledes mulighed for at bruge hotellets spa og wellnesscenter. 

Hotellet består af 400 værelser fordelt på otte etager. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På alle værelserne er der wi-fi, minibar, pengeskab, eget bad/toilet, hårtørrer, toiletartikler, TV og telefon.

Vejr og klima