Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Meliá Tamarindos

Meliá Tamarindos er et femstjernet hotel beliggende på den sydlige del af Gran Canaria i byen San Agustín, tæt på den populære ferieby Maspalomas. Hotellet ligger få meter fra stranden og har ligeledes kort afstand til både restauranter og barer. 

På hotellet er der flere pools, hvoraf den store pool er opvarmet, og en poolbar. Der er børnepool og legeplads til hotellets yngste gæster. På hotellet er der en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant samt en bar, der serverer lækre, smagfulde drinks.

Hotellet har mange forskellige aktiviteter, herunder minigolf, motionsrum, bordtennis, tennis, aerobic og meget mere. På hotellet er der gratis wi-fi, dette gælder også på værelserne.

Værelserne på hotellet er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og alle værelserne har aircondition, TV, safebox, minibar samt eget bad/toilet med hårtørrer. 

Vejr og klima