Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Toxo Hotel & Apartments

Toxo Hotel & Apartments er et skønt lejlighedshotel med en dejlig atmosfære, et hyggeligt poolområde og en rolig beliggenhed i gåafstand fra den skønne strand mellem Agia Marina og Platanias.

Lejlighedshotellet er ideelt for alle – både børn og voksne – som drømmer om en afslappende ferie i smukke, rolige omgivelser.

Book din rejse til Toxo Hotel & Apartments her.

Faciliteter

På Toxo Hotel & Apartments finder du et dejligt poolområde med børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse samt en poolbar, som serverer lette retter, snacks, is og drikkevarer i løbet af dagen.

Der er også en lille legeplads i umiddelbar forbindelse med poolområdet samt et mindre træningsrum, hvor det er muligt at få pulsen op.

Dit ophold på Toxo Hotel & Apartments er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad direkte på hotellet.

Gratis wi-fi er desuden tilgængelig overalt på hotellet.

Sådan bor du på Toxo Hotel & Apartments

1-værelses lejlighed (inkluderet)

På Toxo Hotel & Apartments bor du i hyggelige 1-værelses lejligheder med plads til maksimalt tre personer. Lejlighederne har kombineret sove- og opholdsrum med to enkeltsenge, sovesofa, tekøkken og spiseplads.

Alle lejligheder har desuden badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer, safebox, køleskab, mulighed for aircondition (mod betaling) samt balkon eller terrasse med udsigt til den hyggelige have eller swimmingpoolen.

2-værelses lejlighed (opgradering)

Det er muligt at opgradere til en 2-værelses lejlighed med plads til maksimalt fire personer. Lejlighederne har samme faciliteter som de 1-værelses lejligheder - dog med separat soverum.

3-værelses lejligheder (opgradering)

På Toxo Hotel & Apartments findes også store 3-værelses lejligheder med plads til maksimalt seks personer. Lejlighederne er indrettet med to separate soveværelser samt opholdsrum med sovesofa, tekøkken og spiseplads.

Lejlighederne har desuden to badeværelser med bruser eller badekar, hårtørrer, safebox, køleskab, mulighed for aircondition (mod betaling) samt balkon eller terrasse med udsigt til den hyggelige have eller swimmingpoolen.

Beliggenhed

Toxo Hotel & Apartments er beliggende i rolige omgivelser op ad en smuk citrusplantage.

Fra hotellet er der mindre en 200 meter til den populære strand mellem Agia Marina og Platanias, og kun 800 meter fra hotellet finder du centrum af pulserende Platanias med et bredt udvalg af restauranter, tavernaer, butikker, turarrangører, biludlejning og meget mere.

De nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, busstoppested og hæveautomat findes lige i nærheden ca. 250 meter fra hotellet.

Fra Toxo Hotel & Apartments er der kun 10 km til Kretas næststørste by Chania, hvor du kan gå på opdagelse i den gamle bydel, suge den autentiske stemning til dig i den store markedshal eller nyde græske specialiteter på en af de mange restauranter i byens hyggelige havn.

Der er ca. 25 km fra lufthavnen til hotellet.

Book din rejse til Toxo Hotel & Apartments her.

Vejr og klima