Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Zeus Village

Zeus Village er et hyggeligt og charmerende lejlighedshotel kun for voksne.

Hotellet byder på masser af græsk stemning og er beliggende i Agii Apostoli med flere restauranter og butikker lige uden for døren og kun 600 meter til stranden.

Faciliteter

Det skønne poolområde med frodige palmer og masser af liggestole og parasoller er naturligt samlingspunkt på Zeus Village. Her finder du også hotellets poolbar, hvor du kan nyde en friskpresset juice, en kop varm kaffe, en kold øl eller en forfriskende cocktail.

Morgenmad er inkluderet under dit ophold og serveres fra buffet i den hyggelige restaurant med udsigt over haven og swimmingpoolen. Til frokost og aften kan du vælge mellem et bredt udvalg af lokale og internationale retter i a la carte-restauranten, som går meget op i at bruge lokale råvarer, herunder naturligvis olivenolie fra Kreta. Zeus Village byder også på et bredt udvalg af vine fra nogle af de bedste vingårde i Grækenland.

På Zeus Village er der gratis wi-fi i fællesområderne, og i hotellets spa har du mulighed for at forkæle dig selv med lækre behandlinger som massage og pedicure.

Sådan bor du på Zeus Village

1-værelses lejlighed (inkluderet)

På Zeus Village bor du i en hyggelig 1-værelses lejlighed med plads til maksimalt to personer. Lejligheden har kombineret sove- og opholdsrum med tekøkken samt badeværelse med bruser eller badekar.

I lejligheden er der aircondition, køleskab, elkedel, tv, telefon, radio, hårtørrer samt egen balkon eller terrasse med udsigt til den frodige have eller havet. Vi kan desværre ikke garantere en bestemt udsigt.

2-værelses lejlighed (opgradering)

2-værelses lejligheder har samme faciliteter som 1-værelses lejligheder. Dog er der separat soveværelse og plads til maksimalt fire personer.

Beliggenhed

Zeus Village ligger i Agii Apostoli, som er kendt for sine skønne stranden. Den nærmeste findes ca. 600 meter fra hotellet. I Agii Apostoli findes flere restauranter, butikker og barer, og ønsker I mere byliv er der kun 4 km til centrum af Kretas næststørste by, Chania.

I Chania ligger de hyggelige tavernaer på række på havnen, og det er nemt at slentre en tur på egen hånd i de smalle stræder i den gamle bydel.

Vejr og klima