>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Machu Picchu set fra toppen

Tierra Viva

Hotel Tierra Viva ligger meget centralt i Miraflores, kun få minutters gang fra Kennedy Park, flere små markeder, restauranter samt barer. Lima er kendt for sin gastronomi, og i byen er der således rig mulighed for at smage nogle af de lækre lokale retter. Fra hotellet er der også relativt kort vej til lufthavnen. På grund af sin meget centrale placering, bliver hotellet brugt af såvel turister som forretningsfolk.

Hotellets reception er døgnåben, så du altid kan få hjælp, og i den hyggelige restaurant serveres der hver dag lækker morgenmadsbuffet.

Der er 42 værelser på hotellet, og de er alle godt indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse med hårføner, aircondition, TV, wifi, telefon og safebox. Der er mulighed for at få familieværelser eller connecting rooms, hvis du for eksempel rejser med børn eller I er flere, der ønsker at bo på samme værelse.