>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Cantaloupe Levels

Med sin beliggenhed i gåafstand til idylliske Jungle Beach samt med kort afstand til en lang række kulturelle seværdigheder er Cantaloupe Levels et perfekt udgangspunkt for en skøn badeferie – uanset om du foretrækker ren afslapning eller masser af oplevelser og aktiviteter.

Hotellet ligger på Rumassala-bjerget i et roligt og fredfyldt område med en fabelagtig udsigt over den sydsrilankanske kyst. I området findes bl.a. buddhistiske og hinduistiske helligdomme, unik natur samt et rigt dyreliv med bl.a. den sjældne Sri Lanka-langur.

Idylliske Jungle Beach ligger for foden af bjerget i gåafstand fra hotellet. Med fint sand og roligt, azurblåt vand, som er ideelt til både badeture og snorkling, er Jungle Beach noget nær paradis, og her er virkelig mulighed for at komme helt ned i gear.

Tilbage på hotellet kan du tage en dukkert i den indbydende swimmingpool, forkæle dig selv med en traditionel Ayurveda-massage eller nyde et måltid i hotellets egen restaurant, som byder på et af de bedste asiatiske fusionskøkkener i området.

Vil du have en virkelig unik oplevelse, er det også muligt at få personalet til at stille an med en rooftop-middag eller en intim middag på Jungle Beach.

Skal der ske lidt mere, kan du nemt komme til både badebyen Unawatuna og Galle, hvis gamle bydel og befæstninger er på UNESCOs verdensarvsliste.

Værelserne på Cantaloupe Levels er rummelige, luksuriøse og moderne indrettet med inspiration fra barokken med bl.a. store, guld- og sølvfarvede sengegærder. Alle værelser har aircondition, tv og dvd, minibar, elektronisk safebox, te-/kaffefaciliteter, wi-fi og hårtørrer.

Derudover bliver du forkælet med lækkert sengetøj i egyptisk bomuld, badekåber og tøfler samt lækkert badeværelse med rainshower, kvalitetshåndlæder, diverse toiletartiker og jacuzzi med plads til to.

Et ophold på Cantaloupe Levels byder kort sagt på en fantastisk beliggenhed samt forkælelse for krop og sjæl.