>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Centara Ceysands Resort & Spa

Centara Ceysands Resort & Spa er et luksuriøst hotel beliggende på en halvø med Bentota-floden på den ene side og det smukke Indiske Ocean på den anden. Her bor du direkte ved den lange, gyldne sandstrand omgivet af sol, hav, palmer og frodig mangrove.

Resortet har et vidunderligt, stort poolområde med børnepool, boblebad, masser af liggestole og parasoller samt en poolbar, hvor du kan købe snacks, kølige drikkevarer og farvestrålende cocktails i løbet af dagen.

Her er også et træningsrum, hvor du kan holde formen ved lige, en lille souvenirbutik samt mulighed for at booke udflugter i området. Ved stranden tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter som vandski, snorkling og windsurfing.

Trænger du til forkælelse, kan du lægge vejen forbi den luksuriøse spaafdeling, som foruden dampbad og sauna byder på afslappende massage og autentiske ayurveda-behandlinger, og når sulten melder sig, findes der både en buffetrestaurant og flere a la carte-restauranter, som serverer velsmagende asiatiske og internationale retter samt lækre, lokale specialiteter og friskfanget fisk og skaldyr.

På Centara Ceysands Resort & Spa bor du i pæne og moderne værelser indrettet med varme farver. Alle værelser har aircondition, wi-fi samt balkon eller terrasse, hvor du kan nyde den smukke udsigt over den grønne have eller den frodige mangrove langs floden. Det er muligt at opgradere til havudsigt, familieværelse eller værelser med forbindelsesdør.

Opgradering til havudsigt fra
70 DKK
Opgradering til halvpension fra
110 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.