Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Iberostar Heritage Grand Mencey

Iberostar Heritage Grand Mencey er et femstjernet hotel i byen Santa Cruz de Tenerife, som ligger i den nordlige del af Tenerife. Ca. ni kilometer nord for hotellet ligger stranden Playa de las Teresitas, som mange mener er den smukkeste strand på hele Tenerife. Hotellet ligger meget centralt, og der er derfor ikke langt til gode restauranter, caféer, barer og shoppingmuligheder. 

Hotellet har sit eget private strandafsnit, som du frit kan benytte under dit ophold. Hotellet har ligeledes en udendørs pool, der er opvarmet til omkring de 24 grader. Ved poolen er der liggestole, parasoller og pool-håndklæder, og indenfor finder du en spa-afdeling med indendørspool. På hotellet er der også forskellige restauranter, der imødekommer enhver smag.


Værelserne på hotellet er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, der er aircondition, TV, en minibar, mulighed for at lave kaffe og te, safebox, telefon, wi-fi, samt eget bad/toilet med hårtørrer. 

Vejr og klima