>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Pavilions Anana

The Pavilions Anana er et unikt, 5-stjernet luksusresort beliggende på en bakke i rolige og idylliske omgivelser ved Ao Nang med en helt fantastisk udsigt over de frodige omgivelser. Hotellet er især velegnet for voksne, som ønsker lidt ekstra luksus.

På The Pavilions Anana kan du starte dagen med en afstressende yogalektion, få pulsen op i træningsrummet eller forkæle dig selv med en afslappende massage i hotellets luksuriøse spaafdeling.

Herefter kan du nyde solen ved det dejlige poolområde med liggestole og parasoller omgivet af frodige, tropiske planter. Vandet i swimmingpoolen kommer fra de vulkanske bjerge i nærheden og indeholder en række mineraler, som skulle være fantastiske for huden.

Foretrækker du stranden, har The Pavilions Anana sin egen beach club blot 10 minutter fra hotellet, hvor du kan slappe af med fødderne begravet i det bløde strandsand, tage en dukkert i det indbydende havvand og nyde en lækker frokost eller en farverig cocktail.

På The Pavilions Anana går man meget op i bæredygtighed og økologi, og hotellet har sin egen køkkenhave, hvor mange af de råvarer, som anvendes i restauranterne, dyrkes. Glæd dig til spændende, kulinariske oplevelser på hotellets to restauranter, som serverer velsmagende internationale og thailandske retter samt et bredt udvalg af veganske retter.

Hotellet har også en skøn rooftop-bar, hvor du kan nyde den magiske solnedgang og de smukke omgivelser med frodig bevoksning, dramatiske kalkstensklipper og Andamanerhavet i baggrunden.

Værelserne på The Pavilions Anana er lyse og moderne indrettet med behagelige senge, pudemenu, tv, safebox, aircondition og minibar. På badeværelset finder du lækre, økologiske toiletartikler samt badekåbe og slippers, og alle værelser har desuden en dejlig, privat balkon.

Det er muligt at opgradere til et værelse med direkte pooladgang.