>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Karafuu Hotel Beach Resort & spa

Karafuu Hotel Beach Resort & Spa ligger i Pingwe på østkysten af Zanzibar og er indbegrebet af luksus.

Hotellet har ikke mindre end tre forskellige pools, som du frit kan benytte, eller du kan nyde solens stråler på en liggestol, mens du nyder den smukke udsigt til det Indiske Ocean. På hotellet finder du også en luksuriøs spaafdeling, hvor du rigtig kan blive forkælet. Der er spillerum, fitnessrum, fodboldbane, tennisbane og dykkercenter, så her er der flere muligheder for aktivitet.

Fra hotellet kan du gå langs en 200 meter lang sti til en stor, naturlig swimmingpool. Dette er det eneste sted på Zanzibar, hvor du kan bade, når der er lavvande.

Der er fire forskellige restauranter på hotellet, som serverer alt, hvad hjertet begærer, fra både det traditionelle swahili-køkken og internationale retter. I en af de fem barer på stedet kan du få serveret en lækker, smagfuld drink.

Værelserne på hotellet er flot indrettet med eget bad/toilet, myggenet, telefon, aircondition, TV, minibar, safebox, kaffe-/tefaciliteter og wifi (mod betaling). Værelserne har også en lille veranda eller terrasse.

Dobbeltværelse m.halvpension, fra
150 Kr.
Junior Suite m. halvpension, fra
700 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.