Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Langi Langi Beach Bungalows

Langi Langi Beach Bungalows - fantastisk hotel på Zanzibar - Læs mere om Langi Langi Beach Bungalows og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Langi Langi Beach Bungalows

Zanzibar

Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på nordsiden af Zanzibar. Området omkring hotellet er kendt for bl.a. dybhavsfiske, lækre, hvide sandstrande og produktion af de lokale dhow-både.

Hotellet har en lækker pool og et dejligt pool-område, du som gæst naturligvis frit kan benytte. På hotellet er der også mulighed for at gå en tur under palmetræerne i den smukke, tropiske have, du kan få en afslappende massage på massagedækket eller tage en sejltur i kajak på det smukke Indiske Ocean. Ikke langt fra hotellet er der også mulighed for eksempelvis at tage dykkerlektioner eller snorkle.

Restauranten på hotellet serverer delikate fisk- og skaldyrsretter samt lækker lokal mad og spændende retter fra det internationale menukort. Vi anbefaler at prøve den traditionelle Zanzibari Dinner, som restauranten er kendt for!

Der er 32 værelser på hotellet. De er alle placeret i små bungalows med udsigt til enten havet, poolen eller den tropiske have. Alle værelserne har aircondition, myggenet, køleskab, eget bad/toilet, safebox, telefon og egen veranda/balkon, hvor du kan sidde og slappe af.

Det koster ikke ekstra at bo på Langi Langi Beach Bungalows i standardværelse, fremfor hotellet i dagsprogrammet. Her er dog kun morgenmad inkluderet i prisen.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer