>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligger på den nordlige østkyst af Zanzibar. Denne del af Zanzibar har efter sigende øens flotteste sandstrande, og fra hotellet er der selvfølgelig direkte adgang til stranden.

Foretrækker du at tage en dukkert i poolen, har du ikke mindre end to af disse at vælge imellem. For de yngste gæster er der egen børnepool, og i spaafdelingen kan du få en lækker behandlig og massage.

Receptionen på hotellet har døgnåbent, så du altid kan få hjælp.

På hotellet er der fem restauranter, som serverer lokale retter og mad fra det indiske og thailandske køkken. Du kan også få lækre fiske- og skaldyrsretter. Desuden er der tre barer, som alle serverer lækre og smagfulde drinks samt kolde øl.

Der tilbydes et bredt udvalg af forskellige aktiviteter, som foregår enten på hotellets område eller lige i nærheden. Der er blandt andet aftenunderholdning, legeplads og børneklub for de små, forskellige vandsportsaktiviteter, snorkling, dykning, kanosejlads, windsurfing, dart, bordtennis og billardbord. Nogle af disse er mod ekstra betaling.

Hotellet er designet med fokus på detaljerne, som er i traditionel zanzibarstil med lokalt interiør. Dette gælder både for værelserne samt hotellet som en helhed.

De 170 værelser på hotellet har enten havudsigt eller udsigt til den smukke, tropiske have. Der er eget bad/toilet med hårføner og regnbruser, minibar, TV, aircondition, skrivebord, myggenet, minibar, safebox, telefon, wifi samt kaffe- og tefaciliteter.

Standard m. all inclusive, fra
900 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.