Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Nungwi Beach Resort by Turaco

Nungwi Beach Resort by Turaco - fantastisk hotel på Zanzibar - Læs mere om Nungwi Beach Resort by Turaco og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Nungwi Beach Resort by Turaco

Zanzibar

Nungwi Beach Resort by Turaco – tidligere DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar Nungwi – er et lækkert firestjernet hotel, der ligger i Nungwi på nordsiden af Zanzibar.

Hotellet har en lækker pool med poolbar, hvor du kan nyde en forfriskende drink eller en kold, lokal øl. Der er også et fitnesscenter, hvis du har brug for at brænde lidt energi af. Nogle aftener kan du opleve aftenunderholdning.

I restauranten på hotellet kan du få stillet både den lille og den store sult, mens du nyder den fantastiske udsigt ud over det smukke Indiske Ocean og stranden med det silkebløde sand.

Værelserne på hotellet er rumlige og godt indrettet. På hvert værelse er der aircondition, wifi, TV, et lille køleskab, strygejern og -bræt, eget bad/toilet med hårføner, badekåbe samt kaffe- og tefaciliteter. Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset, så du får udsigt til enten poolen eller havet. 

Der er også wifi i alle fællesområder. Trods sin placering helt nede på stranden, er hotellet velegnet til kørestolsbrugere.

Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer