Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Smuk sandstrand fra Zanzibar

Sea Cliff Resort & Spa

På vestkysten ligger Sea Cliff Resort & Spa, der byder på ro og skønhed i form af tropiske haver, inifity pools, vidunderlig mad, golfbane og antik indretning. Både lounges, restauranter, barer og afslapningsområder har alle udsigt over Det Indiske Ocean. Forestil dig morgenmad med havudsigt og aftensmad under stjernerne.

Garden Rooms (standardværelser) har alle direkte udgang til, samt privat altan med udsigt til, de tropiske haver. Værelserne er udstyret med aircondition, vifte i loftet, tv, gratis wi-fi, hårtørrer, telefon, vandkoger, køleskab og safe. 

I Shwari Spa kan i få ny energi gennem forkælelse med naturlige produkter. Manicure, pedicure, ansigtsbehandling, body scrubs og massage. Der er også sauna, dampbad og en egen pool, samt et eget rum til parmassage. 

På hotellets golfbane kan du gå 9 huller, hvor de sidste huller spilles langs med Det Indiske ocean. En lokal golf pro, står klar til at hjælpe dig med dine swings. Hotellets gæster får dette til en speciel pris, og kan leje køller og golfvogn på stedet. 

Dobbeltværelse m.halvpension, fra 200 Kr.
Dobbeltværelse m. all inclusiv, fra 500 Kr.
Seaview m.halvpension, fra 300 Kr.
Seaview m. halvpension, fra 600 Kr.
Prisen er per person per nat, ved valg af dette hotel fremfor hotellet i dagsprogrammet.