Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Villa Kiva Resort

Velkommen til paradis!

Beliggende på Zanzibars smukke og relativt uspolerede nordøstkyst med kridhvide sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand er Villa Kiva som taget ud af et eventyr og det perfekte sted for dig, som foretrækker fred og ro.

Villa Kiva er opbygget med en centralt placeret hovedbygning, som indeholder café/bar, lounge og opholdsområde, samt 13 dobbeltværelser, som er fordelt i charmerende bungalows på hver side af villaen.

Alle værelser har loftsvifte, wi-fi, myggenet, safebox, aircondition, rummeligt badeværelse samt privat terrasse eller balkon med udsigt til den frodige have.

Villa Kivas lækre morgenbuffet serveres med udsigt til det turkisblå Indiske Ocean, mens hotellets Garden Restaurant byder på velsmagende lokale, internationale og italienske retter, som spænder bredt fra forskellige typer pasta og suppe til friskfanget fisk og skaldyr – alt sammen tilberedt med lokale råvarer.

Den smukke strand ved Matemwe er den længste på Zanzibar, og der er rig mulighed for udflugter i området – uanset om du drømmer om fredfyldte sejlture i kajak, båd- eller snorkelture til de omkringliggende koralrev, hvor du kan opleve det imponerende og farverige liv under havoverfladen, som blandt andet inkluderer skildpadder, klovnefisk og delfiner.

Villa Kiva er altså det perfekte valg for dig, som vil opleve paradis på jord med mulighed for både at slappe af og opleve endnu mere.