>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Villa Kiva Resort

Villa Kiva Resort ligger på Matemwe Beach, som er en af de smukkeste strande i verden. Her finder du kridhvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt vand - dette er det ideelle sted for dig, der gerne vil slappe helt af og bare nyde ferien.

Stedet er også oplagt for dig, der elsker at udforske og opleve livet i og under vand. Du kan tage en kajak- eller bådtur eller du kan snorkle og dykke ned til de omkringliggende koralrev, hvor du kan opleve det fascinerende og farverige univers, der gemmer sig. Her kan du være heldig at se skildpadder, klovnefisk og delfiner.

I spaafdelingen kan du blive forkælet med en gang lækker massage eller behandling, og du kan tage en dukkert i en af de to swimming pools på hotellet. Hvis du skal slappe af, kan du sætte dig med en god bog i den smukke have eller sætte dig i loungen med en drink.

Hotellet har 28 værelser, som alle ligger i separate bungalows, spredt ud i området omkring den centraltplacerede hovedbygning. I hovedbygnigen er der restaurant, som serverer morgenmadsbuffet og velsmagende lokale, internationale og italienske retter. Alt er naturligvis tilberedt med friske, lokale råvarer. I baren kan du få serveret lækre drinks, cocktails og vin.

Alle værelserne har aircondition, minikøleskab, kaffe-/tefaciliteter, safebox og eget bad/toilet med bruser. Der er egen terrasse eller balkon med udsigt til haven.

Mod ekstra tillæg er det muligt at opgradere værelset, så du enten får mere plads eller havudsigt.