>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Mest for voksne
Bryllupsrejse

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er et lækkert resort for voksne og danner den perfekte ramme om en romantisk parferie eller bryllupsrejse. Her bor du i billedskønne omgivelser med kridhvide, finkornede sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand. Resortet ligger på den lille paradisø Giraavaru i North Male-atollen blot 20 minutter i speedbåd fra lufthavnen.

 

Aktiviteter og udflugter

Øens smukke sandstrande og den krystalklare, rolige lagune er det perfekte sted til afslapning, snorkling og vandsportsaktiviteter.

Glæd dig til lange, afslappende dage, hvor du kan læse en god bog med fødderne begravet i det fine strandsand, tage en dukkert i den indbydende swimmingpool, som har en vidunderlig udsigt over lagunen, udforske det smukke, azurblå hav med snorkel (udstyr kan lånes på hotellet) eller prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som stand-up paddling, windsurfing, kajak, katamaran, parasailing og vandski.

Det er også muligt at booke spændende halv- og heldagsudflugter, hvor du fx kan være heldig at svømme med majestætiske hvalhajer, tage på sejltur for at opleve havskildpadder og legesyge delfiner, besøge en lokal ø og få et indblik i maldivisk kultur og historie, tage på big game fishing eller besøge den hektiske hovedstad Malé. Udvalget af udflugter kan variere og oplyses ved ankomst til resortet.

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du også få pulsen op i træningsrummet, spille beachvolley, dyrke yoga på stranden eller lade dig forkæle i spaafdelingen, som byder på sauna, dampbad og forskellige spabehandlinger.

 

Snorkling og dykning

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er der rig mulighed for at udforske det smukke, krystalklare vand og det fascinerende undervandsliv, som Maldiverne er så kendt for.

Blot 20 meter fra stranden finder du resortets husrev, hvor du kan opleve farverige, tropiske fisk og smukke koraller. Derudover findes nogle af de mest populære dykkerspots på Maldiverne inden for en halv times dhoni-sejlads fra resortet.

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har også et PADI-dykkercenter, som tilbyder snorkle- og dykkerundervisning for både begyndere og mere øvede ved det smukke koralrev. De arrangerer også daglige snorkleture, hvor du kan opleve endnu mere af Maldivernes fantastiske undervandsliv.

 

Restauranter og barer

Når sulten melder sig, kan du vælge mellem hele fire restauranter. Morgenmaden nydes i buffetrestauranten Oceans, som til frokost og aften byder på en lækker, varieret buffet. Derudover er der tre a la carte-restauranter, som serverer velsmagende italienske, thailandske og arabiske retter.

Vil du have den ultimative, romantiske oplevelse, er det også muligt at bestille en romantisk candlelit dinner, hvor I kan nyde jeres middag i fred og ro under tusindvis af stjerner.

Resortet har også tre barer, hvor du kan få serveret alt fra friske juicer, kaffe og te til øl, vin og farverige, tropiske cocktails.

Dit ophold på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er som udgangspunkt med morgenmad. Det er dog muligt at opgradere til halvpension, helpension eller all inclusive. For de fleste kan det godt betale sig at opgradere, da mad og drikkevarer er dyre på Maldiverne.

Ved all inclusive er alle måltider fra buffet eller fast menu på a la carte-restauranterne samt lokale drikkevarer er inkluderet.

Vær opmærksom på, at resortet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelt indhold i all inclusive kan ses her.

 

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives tager imod gæster fra 12 år.

Sådan bor du:

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du vælge mellem flere forskellige luksuriøse villaer, som alle har aircondition, minibar og en vidunderlig udsigt over det azurblå Indiske Ocean.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende