>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives ligger på den lille paradisø Giraavaru i North Male Atoll på Maldiverne. Hotellet, som ligger 20 minutter i speedbåd fra lufthavnen, er kun for voksne og danner derfor den perfekte ramme om en romantisk parferie eller bryllupsrejse. Her bor du i billedskønne omgivelser med kridhvide, finkornede sandstrande, tropiske planter og krystalklart vand.

 

Aktiviteter og udflugter
Glæd dig til lange, afslappende dage, hvor du kan udforske det smukke, azurblå hav med snorkel (udstyr kan lånes på resortet) eller prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som stand-up paddling, windsurfing, kajak, katamaransejlads, parasailing og vandski. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har også et PADI-dykkercenter, som tilbyder dykkerundervisning for både begyndere og mere øvede ved det smukke koralrev.

Det er også muligt at booke spændende halv- og heldagsudflugter, hvor du fx kan svømme sammen med majestætiske hvalhajer, tage på sejltur for at opleve havskildpadder og legesyge delfiner, besøge en lokal ø og få et indblik i maldivisk kultur og historie, tage på big game fishing eller besøge hovedstaden Malé. Udvalget af udflugter kan variere og oplyses ved ankomst til resortet.

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du også give den gas i motionsrummet, spille beachvolley, dyrke yoga på stranden eller lade dig forkæle i spaafdelingen, som byder på sauna, dampbad og forskellige spabehandlinger. Du kan også slappe af ved hotellets to pools eller gå en tur på stranden. 

 

Restauranter og barer
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem hele fire restauranter. Morgenmaden nydes i buffetrestauranten Oceans, som til frokost og aften serverer en lækker og varieret blanding af asiatiske, europæiske, mellemøstlige og sydamerikanske retter fra buffet.

Derudover findes der tre a la carte-restauranter – La Brezza, som serverer velsmagende, italienske retter, Suan Bua, som byder på autentiske thairetter, og Al Khaimah, hvor du kan nyde et bred udvalg af traditionelle, arabiske specialiteter.

Der er også tre barer, hvor du kan få serveret alt fra friske juicer, kaffe og te til øl, vin og farverige, tropiske cocktails.

Vil du have den ultimative, romantiske oplevelse, er det også muligt at bestille en romantisk candlelight dinner, hvor I kan nyde jeres middag i fred og ro under tusindvis af stjerner med bølgernes blide brusen som baggrundsmusik.

 

Mulighed for all inclusive
Dit ophold på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er som udgangspunkt med morgenmad. Det er dog muligt at opgradere til halvpension, helpension, all inclusive eller gold all inclusive. For de fleste kan det godt betale sig at opgradere til all inclusive hjemmefra, da mad og drikkevarer er dyre på Maldiverne.

Med all inclusive er alle måltider inkluderet. Morgenmaden serveres fra buffet på Oceans. Til frokost og aften kan du frit vælge mellem buffeten på Oceans eller en fast menu på Suan Bua eller La Brezza. Du kan også bestille fra a la carte-menuen på en af de tre a la carte-restauranter med rabat.

Derudover er eftermiddagssnacks, kanapeer og tapas ved solnedgang, daglig opfyldning af minibaren med vand, øl og sodavand samt drikkevarer (lokale mærker) fra kl. 11 til 23 inkluderet.

Drømmer du om at opleve ultimativ ø-forkælelse, kan du opgradere yderligere til Gold all inclusive, hvor du frit kan vælge mellem de kulinariske oplevelser på alle fire restauranter. Desuden er premium drikkevarer (mærkevarer) inkluderet, herunder et udvalg af rød- og hvidvin, mousserende vine, øl, cocktails, sodavand, specialkaffe, te og juice. Med Gold all inclusive får du også en daglig spakredit, som kan bruges til behandlinger i resortets spaafdeling, og en snorkletur med båd til husrevet er også inkluderet.

Vælger du all inclusive på din booking, får du automatisk den almindelige all inclusive-pakke. Ønsker du at opgradere til Gold all inclusive, bedes du kontakte os for at få en pris.

Vær opmærksom på, at resortet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelt indhold i all inclusive kan ses her.

Sådan bor du:

På Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du vælge mellem seks værelsestyper. Fælles for alle værelserne er, at de indeholder hårtørrer, badekåber, tøfler, fladskærmstv, radio, kaffe- og tefaciliteter, aircondition, toiletartikler og minibar.

Denne villa er beliggende direkte på stranden med udgang til lagunen. Villaen er på 45 kvm, fordelt på soveværelse med king-size seng eller to enkeltsenge og badeværelse med hårtørrer og bruser. Villaen har plads til 2 personer.

Deluxe Water villaen er beliggende over vandet og byder på 42 kvm, fordelt på soveværelse, badeværelse og privat soldæk med direkte adgang til og udsigt over havet. Soveværelset har enten en king-size seng eller to enkeltsenge, og badeværelset er udstyret med en bruser. Villaen har plads til 2 personer.

Sunset villaen er beliggende over lagunen og byder på 42 kvm, fordelt på soveværelse og badeværelse med bruser og udsigt over Det Indiske Ocean. Herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Villaen har et privat soldæk med direkte adgang til havet, og der er plads til 2 personer.

Denne villa er beliggende over vandet og er på 42 kvm, fordelt på soveværelse, badeværelse og et privat soldæk med jacuzzi og udsigt over Det Indiske Ocean samt direkte adgang til havet. Villaen har plads til 2 personer, og soveværelset er udstyret med en king-size seng. Badeværelset er indrettet med brusekabine.

Lækker villa på 42 kvm med plads til 2 voksne, der indeholder soveværelse med king-size seng og badeværelse med bruser. Du finder også en møbleret solterrasse med udsigt til vandet og den uendelige horisont samt udendørs badekar.
Maldiverne
Priser & booking
Værelse 1: 2 voksne
Fly, bagage og transfer
Brugeroplysninger
Afgange
Indhent tilbud Gratis, uforpligtende og hurtigt!
Samlet pris for alle rejsende kr.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende