>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Fihalhohi Island Resort

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Fihalhohi Island Resort

Fihalhohi Island Resort er et fantastisk hotel beliggende i naturskønne omgivelser på øen Fihalhohi i South Malé Atoll på Maldiverne, blot 45 minutters sejltur med speedbåd fra lufthavnen. Her bliver du mødt af frodige omgivelser med store svajende palmer, kridhvide sandstrande og krystalklart vand – et vidunderligt, eksotisk paradis.

 

Aktiviteter og udflugter
De billedskønne paradisstrande og den fredfyldte, azurblå lagune indbyder til afslapning, solbadning og svømmeture i det krystalklare vand. Der er dog også rig mulighed for aktiviteter og udflugter.

Du kan nemt udforske det fascinerende liv under havets overflade på egen hånd ved hotellets husrev, og drømmer du om at opleve endnu mere, tilbyder hotellets dykkercenter en bred vifte af aktiviteter for både begyndere og rutinerede dykkere.

På Fihalhohi Island Resort findes også et væld af vandsportsaktiviteter som jetski, kano og sejlture med katamaran samt bordtennis, billard, badminton, træningslokale og beachvolley.

Drømmer du om absolut afslapning og selvforkælelse, har Fihalhohi Resort også et spaområde, hvor du kan bestille afslappende behandlinger i rolige omgivelser.

Hotellet arrangerer også en række udflugter, hvor du blandt andet kan snorkle med hvalhajer og djævlerokker eller tage på fisketur, delfincruise eller natsnorkling. Udvalget af udflugter varierer og oplyses ved ankomst til hotellet.

 

Restauranter og barer
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem et bredt udvalg af retter i den hyggelige Palm Grove Restaurant, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad fra en lækker og varieret buffet. Til frokost serveres internationale, asiatiske og maldiviske retter, mens aftensmaden serveres efter tema, som varierer i en to-ugers cyklus, så der altid er noget nyt og spændende på menuen.

På Blue Lagoon Bar serveres desuden snacks som burger, pizza og salater til frokost, samt lækre bøffer og friskfanget fisk og skaldyr til aften.

Det er også muligt at bestille en uforglemmelig, privat middag med din eneste ene eller hele din familie. Spørg på hotellet, hvis du vil høre mere om muligheden.

Tørsten kan du slukke i en af de tre strandbarer, hvor du har mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af drikkevarer. Uanset om du foretrækker stille cocktails og storslåede solnedgange eller livemusik og karaoke, kan du finde en bar på Fihalhohi Island Resort, som lever op til dine ønsker.

 

Mulighed for all inclusive
På Fihalhohi Island Resort er halvpension, dvs. morgenmad og aftensmad (uden drikkevarer), som udgangspunkt inkluderet. Det er dog muligt at opgradere til helpension eller all inclusive.

Ved helpension er morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. For de fleste kan det dog godt betale sig at tilkøbe all inclusive, hvor alle måltider og drikkevarer fra kl. 9 til 24 (oftest lokale mærker) er inkluderet, da mad og drikkevarer er dyrt på Maldiverne.

Vi gør opmærksom på, at hotellet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel, samt at drikkevarer købt i strandbaren Beach Hut ikke er inkluderet i all inclusive. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer oplyses ved ankomst.

Sådan bor du:

Alle værelser på Fihalhohi Island Resort er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning. På værelserne findes desuden aircondition, safebox, gratis wi-fi, hårtørrer, telefon, mulighed for at lave kaffe og te, minibar, en gratis flaskevand per person per dag samt badeværelse med bruser eller badekar og gratis toiletartikler.

Oplev den ultimative luksus i en Water Villa med dobbeltseng og plads til 2-3 personer. Der er mulighed for en ekstra opredning. De hyggelige, stråtækte hytter står på pæle direkte i det krystalklare hav og har privat solterrasse med solsenge, siddeområde og direkte adgang til havet via en lille trappe. Overalt i hytten har du en spektakulær udsigt over det turkisblå hav og rig mulighed for at slappe af til lyden af de blide bølger.

Hyggelige, enkelt indrettede værelser med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Classic-værelserne ligger i små stråtækte hytter med to værelser i hver og har en lille, privat terrasse, hvor du kan slappe af og nyde udsigten til den grønne have. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en opredning. Barn nummer to må dele seng med forældrene.

Charmerende værelser med lille siddeområde, skrivebord og plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Comfort-værelserne ligger i stråtækte, toetagers hytter og har enten balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til den frodige have eller det smukke hav. Vi kan desværre ikke garantere en bestemt udsigt. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en opredning. Barn nummer to må dele seng med forældrene.

Pæne værelser med lille siddeområde, skrivebord og plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Premium-værelserne ligger tættest på stranden i små, stråtækte hytter eller i hyggelige toetagers hytter og har alle privat balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en opredning. Barn nummer to deler seng med forældrene.
Maldiverne
Priser & booking
Værelse 1: 2 voksne
Fly, bagage og transfer
Brugeroplysninger
Afgange
Indhent tilbud Gratis, uforpligtende og hurtigt!
Samlet pris for alle rejsende kr.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer i speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende