>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kuredu Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Kuredu Island Resort & Spa

Familievenlig
Snorkling
Water villa
Kuredu Island Resort & Spa er det perfekte hotel for dig, som drømmer om paradislignende omgivelser, masser af aktivitetsmuligheder og fantastisk snorkling. Her er noget for alle – fra børnefamilier med små eller store børn til voksne par og bryllupsrejsende.
 
Resortet ligger på en privat ø i Lhaviyani-atollen 145 km nord for hovedstaden Malé og er en af de største øer i Maldiverne. Den 40 minutter lange flyvetur med vandflyver fra lufthavnen til resortet er en af de smukkeste, du kan forestille dig, og en uforglemmelig oplevelse.
 

Snorkling og dykning

Drømmer du om at udforske det fascinerende undervandsliv, som Maldiverne er så kendt for, er du kommet til det helt rigtige sted. Kuredu Island Resort & Spa har et fantastisk husrev, hvor du kan snorkle direkte fra stranden og opleve farverige koralrev, store stimer af fisk, majestætiske havskildpadder, venlige revhajer og måske, hvis du er rigtig heldig, gigantiske djævlerokker. Husrevet har også sit eget skibsvrag, som du nemt kan udforske med snorkel.
 
Resortet har også et dykkercenter, som tilbyder dykkerlektioner, PADI-kurser, udlejning af udstyr samt guidede dykker- og snorkleture for både begyndere og øvede.
 
I området omkring Kuredu Island Resort & Spa findes mere end 50 forskellige dykkerspots. Blot 10 minutter fra resortet kan du blandt andet opleve Kuredu Caves, som er særligt kendt for sin store population af suppeskildpadder, og hvor du også kan være heldig at opleve pilrokker, moræner, dragefisk, pindsvinefisk og meget mere.
 
Kuredu Express, som er et af de mest populære dykkerspots i Maldiverne, ligger også en kort 10 minutters sejltur fra resortet og byder på blandt andet grå revhajer, store tunfisk, ørnerokker, barracudaer og napoleonfisk.
 

Aktiviteter og udflugter:

Med 3,5 km smukke, kridhvide sandstrand og en vidunderlige lagune med roligt, krystalklart vand er det oplagt at bruge dagene ved stranden. Der er dog også hele tre lækre swimmingpools fordelt på en stor hovedpool med en lavvandet børneafdeling, en skøn pool ved O’ Resort, som er forbeholdt gæster over 12 år, og en luksuriøs infinity-pool for de voksne gæster i Sangu-villaerne.
 
Kuredu Island Resort & Spa har også et vandsportscenter, hvor du kan prøve kræfter med vandski, wakeboarding, kiteboarding eller windsurfing, lære at sejle i katamaran eller prøve parasailing. Du kan også kaste dig ud i stand up paddling (SUP) eller udforske den smukke lagune i en kajak.
 
Trænger du til en pause fra strand og vand, kan du holde formen ved lige i træningsrummet, leje en cykel og udforske øen eller spille tennis, padeltennis, badminton eller beachvolley. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende spabehandling eller massage i en af resortets to spaafdelinger.
 
For de golfinteresserede er der både en driving range, en stor putting green og en charmerende 6 hullers par 3-bane, hvor du kan få en helt unik golfoplevelse, når du spiller i bare tæer mellem svajende palmer. Resortet har også sin egen PGA-kvalificerede pro, som tilbyder undervisning.
 
På Kuredu Island Resort & Spa findes også flere små butikker, hvor du kan købe badetøj, sportstøj, bøger, smykker, snacks og meget mere, og for børnene er der en international børneklub (3-12 år).
Vil du opleve endnu mere af vidunderlige Maldiverne, kan du tage med på en af resortets mange udflugter. Du kan blandt andet tage på delfin- eller snorkelsafari, tage på udflugt til lokale øer og lære mere om den maldiviske kultur, tage på sunset cruise eller prøver kræfter med dybhavsfiskeri. Du kan også sejle ud til en øde sandbanke og nyde en dag i dit eget lille paradis.
 
Udvalget af udflugter varierer og oplyses ved ankomst.
 

Restauranter og barer

Glæd dig til at forkæle dine smagsløg på Kuredu Island Resort & Spa. Her er fire forskellige buffetrestauranter, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad fra en overdådig buffet i hyggelige omgivelser. Hvilken buffetrestaurant du spiser på, afhænger af din værelsestype.
 
Her er også tre skønne a la carte-restauranter, hvor du blandt andet kan nyde asiatiske, spanske, italienske og græske retter samt lækre, lokale specialiteter og masser af friskfanget fisk og skaldyr.
 
Med et væld af barer med hver deres koncept kan du altid finde et sted at nyde en kold øl, et køligt glas vin eller en farvestrålende cocktail – måske med udsigt til den smukke, turkisblå lagune eller den spektakulære solnedgang.
Kuredu Island Resort & Spa tilbyder også aftenunderholdning flere gange om ugen med for eksempel danseshows og livemusik.
 
Vil du have en helt unik oplevelse, kan du besøge 5.8 Undersea Restaurant, som ligger på nærliggende Hurawalhi Maldives og er en af verdens største undervandsrestauranter med glas hele vejen rundt. Her kan du opleve fine dining i helt spektakulære omgivelser med direkte udsigt til det fascinerende undervandsliv. Vær opmærksom på, at restauranten er for personer over 15 år.

Sådan bor du:

På Kuredu Island Resort & Spa bor du i lækre bungalows eller villaer beliggende i den frodige have, ved den smukke sandstrand eller direkte i den turkisblå lagune. Alle værelsestyper har møbleret terrasse, aircondition, minibar, safebox og mulighed for at låne strandhåndklæder.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med vandflyver til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende