>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Paradise Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa er et moderne strandresort beliggende på den smukke ø Lankanfinolhu i North Male Atoll på Maldiverne – ca. 20 minutter i speedbåd fra lufthavnen. Resortet er omgivet af svajende palmer, tropiske planter, kridhvide sandstrande og krystalklart vand, som giver dig følelsen af at være i paradis.

 

Aktiviteter og udflugter
Her kan du tilbringe dagen med at svømme, snorkle eller dykke i havet og udforske det fantastiske koralrev. Du kan også nyde hotellets spaområde med dampbad, sauna og jacuzzi eller lade dig forkæle med en afslappende massage eller skønhedsbehandling (mod betaling).

På Paradise Island Resort & Spa finder du faciliteter for enhver smag. Hotellet har blandt andet et dykkercenter, som tilbyder kurser for nybegyndere og øvede samt dykkerture med mulighed for at opleve hvalhajer, hammerhajer og hvaler. Du kan også bestille bådture, som omfatter delfinsafari, fisketure, øhop og aftenture med mulighed for at se solnedgangen.

Foretrækker du at blive over vandet, kan du prøve kræfter med kanosejlads, tennis, windsurfing, squash og badminton, holde formen ved lige i træningsrummet eller bare slappe af ved hotellets pool, som byder på solsenge, parasoller og en vidunderlig havudsigt.

 

Restauranter og barer
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem flere forskellige restauranter, som serverer en vifte af japanske, italienske og maldiviske retter med blandt andet friskfanget fisk og skaldyr i hyggelige og idylliske omgivelser.

Efter maden kan du tage plads i baren, som byder på et bredt udvalg af lækre cocktails.

 

Mulighed for all inclusive
Dit ophold på Paradise Island Resort & Spa er som udgangspunkt med halvpension – dvs. morgenmad og aftensmad – og det er derudover muligt at opgradere til helpension, hvor frokost også er inkluderet. Ved både halv- og helpension serveres gratis drikkevand til maden.

For de fleste kan det dog bedst betale sig at tilkøbe all inclusive, da mad og drikkevarer er dyrt på Maldiverne. Ved all inclusive er både morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer (oftest lokale mærker) inkluderet i prisen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer oplyses ved ankomst.

Sådan bor du:

På Paradise Island Resort & Spa kan du vælge mellem at bo i villaer på stranden eller på havet. Fælles for alle værelsestyper er, at de er udstyret med balkon eller terrasse, aircondition, wi-fi, strandhåndklæder, te-og kaffefaciliteter, hårtørrer, badekåber og tøfler, minibar samt en flaske vand per person per dag.

Beach villaen ligger på stranden og er på 53 kvm med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Villaen består af et soveværelse med en dobbeltseng, daybed og tv samt et badeværelse med badekar og bruser. Villaen har en privat terrasse med solstole.

Water villaen ligger på pæle i det krystalklare vand og har privat soldæk med direkte adgang til havet samt udsigt over Det Indiske Ocean. Villaen er på 77 kvm, fordelt på et stort soveværelse og badeværelse. Soveværelset er indrettet i varme farver og udstyret med en king-size seng, et skrivebord og tv. Badeværelset indeholder to håndvaske og et stort bruserum. Villaen har plads til 2 voksne og 1 barn.

Deluxe-villaerne er beliggende på stranden og byder på solterrasse samt privat pool med udsigt over Det Indiske Ocean. Villaen er moderne indrettet og omfatter et soveværelse med en king-size seng og tv samt et badeværelse med badekar og separat bruser. Villaen er på 150 kvm og har plads til 2 voksne og 1 barn.

Sunset-villaen er indrettet i nautisk stil og ligger direkte på stranden med egen solterrasse og privat pool med havudsigt. Villaen er på 140 kvm, fordelt på et rummeligt soveværelse og et badeværelse. Soveværelset er udstyret med en king-size seng, sofaområde samt tv, og badeværelset indeholder badekar og udendørs bruser. Villaen har plads til 2 voksne og 1 barn.

Water villaen ligger på pæle i det krystalklare vand med privat soldæk, som byder på direkte adgang til havet, loungeområde og boblebad med udsigt over Det Indiske Ocean. Villaen er på 86 kvm, fordelt på et rummeligt soveværelse med en king-size seng, daybed, skrivebord og tv, samt et badeværelse med to håndvaske og stort bruserum. Villaen er indrettet i varme farver og naturlige materialer og har plads til 2 voksne og 1 barn.

Ocean suite er en villa på 237 kvm, fordelt på dagligstue med walk-in garderobe, to badeværelser, et soveværelse og et stort soldæk med loungeområde, privat pool, direkte adgang til havet og udsigt over Det Indiske Ocean. Stuen er indrettet med spiseområde og sofaområde med tv og havudsigt. Soveværelset er udstyret med en king-size seng samt tv, og badeværelset indeholder håndvaske og bruser. Villaen har plads til 2 voksne og 2 børn.

Ocean suite er en villa beliggende på vandet, med et stort soldæk med privat pool, direkte adgang til havet, loungeområde og havudsigt. Villaen er på 386 kvm, fordelt på to soveværelser med en king-size seng i hver, tre badeværelser og en rummelig dagligstue med spise- og siddeområde. Badeværelserne byder på bruser og separat badekar. Villaen er indrettet i varme farver med naturlige materialer og har plads til 4 voksne og 2 børn.
Maldiverne
Priser & booking
Værelse 1: 2 voksne
Fly, bagage og transfer
Brugeroplysninger
Afgange
Indhent tilbud Gratis, uforpligtende og hurtigt!
Samlet pris for alle rejsende kr.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer via speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende