>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Paradise Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Paradise Island Resort & Spa

Familievenlig

Paradise Island Resort & Spa er et moderne strandresort beliggende i North Male-atollen – ca. 20 minutter i speedbåd fra lufthavnen. Resortet ligger på en privat ø med svajende palmer, tropiske planter, kridhvide sandstrande og krystalklart vand, som giver dig følelsen af at være i paradis.

 

Aktiviteter og udflugter
Her kan du tilbringe dagen med at svømme, snorkle eller dykke i havet og udforske det fantastiske koralrev. Du kan også lade dig forkæle med en afslappende massage eller skønhedsbehandling (mod betaling).

På Paradise Island Resort & Spa finder du faciliteter for enhver smag. Hotellet har blandt andet et dykkercenter, som tilbyder kurser for nybegyndere og øvede samt dykkerture med mulighed for at opleve hvalhajer, hammerhajer og hvaler. Du kan også bestille bådture, som omfatter delfinsafari, fisketure, øhop og aftenture med mulighed for at se solnedgangen.

Foretrækker du at blive over vandet, kan du prøve kræfter med kanosejlads, tennis, windsurfing, squash og badminton, holde formen ved lige i træningsrummet eller bare slappe af ved hotellets pool, som byder på solsenge, parasoller og en vidunderlig havudsigt.

 

Restauranter og barer
Når sulten melder sig, kan du vælge mellem flere forskellige restauranter, som serverer en vifte af japanske, italienske og maldiviske retter med blandt andet friskfanget fisk og skaldyr i hyggelige og idylliske omgivelser.

Efter maden kan du tage plads i baren, som byder på et bredt udvalg af lækre cocktails.

 

Mulighed for all inclusive
Dit ophold på Paradise Island Resort & Spa er som udgangspunkt med halvpension – dvs. morgenmad og aftensmad – og det er derudover muligt at opgradere til helpension, hvor frokost også er inkluderet. Ved både halv- og helpension serveres gratis drikkevand til maden.

For de fleste kan det dog bedst betale sig at tilkøbe all inclusive, da mad og drikkevarer er dyrt på Maldiverne. Ved all inclusive er både morgenmad, frokost og aftensmad, snacks i løbet af dagen samt drikkevarer (oftest lokale mærker), herunder vand, sodavand, øl, kaffe, te vin samt udvalgte cocktails og mocktails, inkluderet i prisen. Desuden får du gratis brug af snorkleudstyr, sauna og dampbad samt flere sportsaktiviteter på land og til vands en time dagligt (mod forudbestilling).

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer samt inkluderede aktiviteter oplyses ved ankomst.

Sådan bor du:

På Paradise Island Resort & Spa kan du vælge mellem at bo i villaer på stranden eller på havet. Fælles for alle værelsestyper er, at de har balkon eller terrasse, aircondition, wi-fi og minibar.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende