>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sun Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Sun Island Resort & Spa

Populær
Water villa

Sun Island Resort & Spa ligger i South Ari-atollen på en af Maldivernes største øer og er et lækkert eco-resort med et væld af aktivitetsmuligheder. Her er noget for alle, uanset om du drømmer om en afslappende ferie med hele familien eller en romantisk parferie.

For at komme hertil skal du først flyve en kort tur med indenrigsfly, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over de mange små øer og det azurblå hav, og dernæst sejle 5-10 minutter med speedbåd.

 

Snorkling og dykning

Drømmer du om at opleve det fantastiske og farverige liv under havoverfladen, som Maldiverne er så kendt for, anbefaler vi, at du tager med på en af de daglige snorkel- eller dykkerture, som resortet arrangerer (mod betaling).

Sun Island Resort & Spa har også to områder, hvor det er muligt at hoppe i vandet fra broen og snorkle, men snorklingen lige ved resortet er ikke på niveau med mange andre øer på Maldiverne.

South Ari-atollen, hvor resortet ligger, er dog et særdeles populært område til dykning og et af de få steder i verden, hvor du kan svømme med enorme hvalhajer. Du kan også være heldig at opleve gigantiske djævlerokker, pilrokker, hvidtippede og grå revhajer, barracudaer, blæksprutter, skildpadder og et væld af andre fascinerende havdyr.

Resortets dykkercenter DiveOceanus tilbyder en bred vifte af snorkelture, dykkerekskursioner og dykkerkurser for både begyndere og øvede, voksne og børn, så her er rig mulighed for uforglemmelige undervandsoplevelser i området.

 

Aktiviteter og udflugter

De paradisiske sandstrande og det krystalklare vand er uden tvivl hovedattraktionen, uanset hvilken ø du vælger i Maldiverne. På Sun Island Resort & Spa finder du også et fantastisk, laguneagtigt poolområde med høje palmer, poolbar, separat børnepool og liggestole til fri afbenyttelse. Her er god plads og rig mulighed for at slappe af og nyde de idylliske omgivelser.

Med turkisblåt vand hele vejen rundt om øen er det oplagt af fylde dagene ud med sjove vandsportsaktiviteter. Du kan for eksempel udforske den rolige lagune i kajak, prøve kræfter med stand up paddling (SUP) eller lære at windsurfe. Resortet tilbyder også et bredt udvalg af mere adrenalinfyldte aktiviteter som vandscooter, vandski, seabob, jetblade og parasailing. Her er der ingen risiko for at komme til at kede sig.

Trænger du til en pause fra strand og vand, kan du leje en cykel og udforske den 1,6 km lange og 440 m brede paradisø på egen hånd. Du kan også få pulsen op i resortets træningsrum eller spille badminton, squash, tennis, bordtennis eller beachvolley.

Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du lægge vejen forbi spaafdelingen, hvor du med sikkerhed glemmer alt om hverdagens stress og jag. Her er både dampbad, sauna og spabad samt mulighed for at bestille afslappende massage- og spabehandlinger.

Resortet tilbyder også flere forskellige udflugter, hvor du blandt andet kan udforske smukke ubeboede øer, sejle en tur med glass bottom boat, snorkle ved farverige koralrev, svømme med majestætiske skildpadder og gigantiske hvalhajer, prøve kræfter med dybhavsfiskeri, opleve legende definer i solnedgangen eller besøge en lokal ø og blive klogere på den maldiviske kultur. Udvalget af udflugter varierer og oplyses ved ankomst.

 

Restauranter og barer

På Sun Island Resort & Spa er der flere buffet- og a la carte-restauranter at vælge mellem. Her serveres et bredt udvalg af velsmagende italienske, thailandske og internationale retter samt naturligvis autentiske, lokale specialiteter og masser af friskfanget fisk og skaldyr.

Du kan også kaste dig ud i et anderledes gastronomisk eventyr på ZERO, som serverer lækre måltider tilberedt med friske, lokale ingredienser fra resortets egen have.

Dit ophold på Sun Island Resort & Spa er som udgangspunkt med halvpension, hvor morgenmad og aftensmad fra buffet er inkluderet. Drikkevarer er for egen regning. Det er muligt at opgradere til helpension, hvor morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet, eller til all inclusive, hvor alle måltider og (lokale) drikkevarer er inkluderet.

Sådan bor du:

På Sun Island Resort & Spa bor du i pæne og hyggelige villaer med aircondition, wi-fi og minibar. Her findes alt fra prisvenlige villaer i den frodige have til luksuriøse water villaer, strandvillaer med egen pool og store familievillaer med plads til hele familien.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende