Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Zanzibar Queen Hotel

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Zanzibar Queen Hotel

På Matemwe Beach på Zanzibars nordøstkyst ligger Zanzibar Queen Hotel som en lille perle. Her får du kridhvid sandstrand og turkisblåt vand så langt øjet rækker, og du har adgang til en af verdens smukkeste koralrev lige uden for døren. Området øst for Zanzibar er et fantastisk sted at dykke, og hertil kommer dykkere fra hele verden for at se korallerne og det fantastiske dyreliv, som lever der.

Du kan snorkle eller dykke ved koralrevet, eller du kan prøve kræfter med nogle af de mange vandsportsaktiviteter, der er på hotellet. Du kan frit benytte poolen og fitnesscentret på hotellet, og hvis du har lyst til lidt selvforkælelse, kan du besøge spa-afdelingen, som tilbyder lækre massager og skønhedsbehandlinger. Der er også plads til at dyrke yoga, hvis du skal helt ned i gear. Hvis du derimod er til noget med lidt mere fart på, kan du tage et spil volleyball eller badminton.

Fra hotellet har du mulighed for at opleve og udforske øen. Du kan tage turen til Stone Town, hvor du kan gå tur i den smukke, brostensbelagte by, måske gå forbi Freddie Mercurys fødested eller besøge det lokale marked. Du kan også nyde synet af de mange flotte og farverige døre, som byen er kendt for. Hvis du vil smage på de lokale krydderier, kan du tage på Spice Tour og blive klogere på, hvor for eksempel kanel og peber kommer fra samt hvordan det ser ud, inden det bliver plukket. Prison Island er også en speciel oplevelse. Det er en lille ø uden for Zanzibar, som i dag er hjem for kæmpeskildpadder og andre eksotiske dyr. Øens historie er spændende, hvis du har en interesse i slavernes historie, da det var et opholdssted, hvor slaverne opholdt sig, inden de skulle videre. Hvis du er dyreelsker, vil du måske have lyst til at besøge Jozani Forest, som er Zanzibars eneste nationalpark - med frodig natur og med mulighed for at se røde colobus-aber i deres naturlige omgivelser.

Der er døgnåben reception på hotellet, så du altid kan få hjælp. Hotellet har en flot restaurant, hvor du kan få lækker, velsmagende mad - og hvis du har specielle ønsker, står kokken klar til at tilberede noget efter lige netop dine ønsker. Når du har spist, kan du nyde en drink eller en cocktail i baren.

Værelserne på Zanzibar Queen Hotel er rummelige og med afrikansk-inspireret indretning. Alle værelser har egen balkon.
 

Værelsesfaciliteter (standardværelse)

 • Kørestolsvenlig : Ja

Sådan bor du:

Zanzibar
Desværre, ingen resultater fundet!
Dette kan ske hvis hotellet er fuldt booket eller ikke har det ønsket værelsestype.
Søg andre hoteller

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Privat transfer til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Mad på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende