Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Tobaksplantage i Viñales-dalen
Fra 0 kr.
18 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Eventyrlige Cuba

Oplev Cubas mest eventyrlige områder og seværdigheder på denne 18 dages rundrejse.

 

Du starter i Cubas pulserende hovedstad, Havana, hvor du får rig mulighed for at lære mere om Cubas fascinerende historie. En byrundtur i klassisk amerikanerbil er naturligvis inkluderet.

 

Herfra går turen videre til det idylliske naturreservat Las Terrazas samt til Viñales, som er kendt for sin smukke natur og frodige tobaksplantager. I Viñales kan du blandt andet se frem til en oplevelsesrig vandretur gennem den smukke Viñales-dal.

 

Dernæst fortsætter du til farverige Trinidad, som byder på hyggelige, brostensbelagte gader, et væld af shoppingmuligheder, forførende salsarytmer og meget mere. En hyggelig byrundtur til fods med guide er inkluderet, så du er sikker på at få alle de største højdepunkter med.

 

Næste stop er det betagende naturområde Topes de Collantes, hvor du kan gå på opdagelse i den frodige jungle blandt et væld af plante- og fuglearter, smukke vandfald og små badesøer.

 

Efter en oplevelsesrig rundrejse kan du glæde dig til en afslappende badeferie på paradisøen Cayo Santa María. Her får du caribisk idyl, så langt øjet rækker, med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. 


Ønsker du flere eller færre nætter på hver destination, er det naturligvis muligt at skræddersy rejsen, så den passer præcis til dine ønsker. Kontakt os på info@flamingotours.dk eller tlf. 70 90 91 00 for en snak om din næste drømmerejse.

 

Højdepunkter

 • 12 nætters oplevelsesrig rundrejse
 • 4 nætters badeferie med all inclusive på Cayo Santa María
 • Havana og Trinidad inklusiv guidet byrundtur
 • Vandretur med guide i Viñales
 • Smuk natur i Las Terrazas og Topes de Collantes
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter
 • Alle transfers inkluderet
Cuba

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Velkommen til Cuba

I dag stiger du ombord på flyet og sætter kursen mod fantastiske Cuba. Eventyret er begyndt!

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til José Martí International Airport, hvor vores lokale samarbejdspartner står klar til at tage imod dig og sørge for, at du kommer godt videre til Havana.

Inden du stiger ind i taxaen, som kører dig direkte til dit casa/hotel, vil der være mulighed for at komme på toilettet og veksle eller hæve penge i lufthavnen.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Dag 2:

Byrundtur i Havana

Glæd dig til den første dag i vidunderlige Havana - Cubas pulserende og charmerende hovedstad.

Du starter dagen med at spise morgenmad på dit casa/hotel i ro og mag. I løbet af formiddagen bliver du hentet af din guide, hvorefter du kan se frem til to timers byrundtur i klassisk amerikanerbil efterfulgt af en times guidet rundtur til fods i charmerende Havana Vieja.

Fra den charmerende amerikanerbil kan du nyde udsigten til blandt andet El Malecon (den otte km lange promenade langs kysten), Revolutionsmuseet, Parque Central og Gran Teatro de la Habana. Undervejs er der mulighed for at holde små pauser, og du vil få rig mulighed for at opleve Havanas byliv med klassiske biler, små butikker og charmerende huse.

Ved Plaza de la Revolución holder du en længere pause med tid til at opleve og tage billeder af de spændende omgivelser, som inkluderer Jose Marti Memorial, Nationalbiblioteket og Palacio de la Revolución. Du får også mulighed for at opleve blandt andet 5ta Avenida, Parque Almendares, Cementerio Colon, Universidad de la Habana, La Rampa og den berømte isbutik Coppelia.

Efter den to timer lange køretur fortsætter turen til fods i den charmerende gamle bydel Havana Vieja, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Her kommer du blandt andet til at opleve Plaza de Armas, fortet Castillo de la Real Fuerza, Palacio del Segundo Cabo og Palacio de los Capitanes Generales, hovedgaden Calle Obispo, Havanas første universitet San Geronimo de la Habana, Plaza de la Catedral og stemningsfulde Bodeguita del Medio.

Der vil også være tid til at besøge hyggelige og charmerende Palacio de la Artesania for at købe souvenirs eller bare nyde stemningen.

Når byrundturen er slut, siger du farvel til guiden og har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Dag 3:

Havana på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i skønne Havana. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og opleve Cubas fascinerende historie og kultur.

Tag en slentretur ad Havanas ikoniske strandpromenade El Malecón, nyd synet af de mange amerikanerbiler i bybilledet, gå på opdagelse i de smalle gader i den gamle bydel Havana Vieja, oplev spændende museer, kirker og historiske bygninger, og lad dig inspirere i små kunststudier og gallerier. Du kan også nyde en mojito på en lokal café, mens gademusikanterne sørger for livemusik.

Vil du opleve endnu mere, er der mulighed for at tilkøbe spændende udflugter. Bliv for eksempel klogere på cubansk kogekunst med en lærerig cooking class, eller tag på en hyggelig cykeltur gennem charmerende Havana.

Læs mere om mulige udflugter og aktiviteter i Havana under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Havana 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Palacio del Marques de San Felipe y Santiago de Bejucal 5
Iberostar Parque Central 5
Cykeltur i Havana
Tropicana Show
Cooking class i Havana
Dag 4:

Turen går til Las Terrazas

Du spiser morgenmad på dit casa/hotel, hvorefter du køres i privat bil til Viazul-busstationen i Havana. Her hjælper chaufføren dig med at finde din bus til Las Terrazas.

Køreturen fra Havana til Las Terrazas foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition og tager cirka 1½ time.

Ved ankomst står en chauffør klar til at tage imod dig og køre dig videre til dit hotel i Las Terrazas. Her har du har resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser.

Under dit ophold i Las Terrazas anbefaler vi, at du lægger vejen forbi Restaurant El Romero, som har en super smuk beliggenhed og serverer noget af øens bedste vegetarmad, eller hyggelige La Fonda de Mercedes, som serverer Cubas måske bedste “Ropa Vieja”.

Inkluderet
Moka Hotel 4
Morgenmad
Dag 5:

Las Terrazas på egen hånd

I dag har du mulighed for at udforske de fantastiske omgivelser ved Las Terrazas på egen hånd eller booke en af vores spændende udflugter.

Las Terrazas er en sand perle beliggende mellem pulserende Havana og populære Viñales. Landsbyen og den idylliske bjergsø ligger omkranset af det frodige naturreservat, som byder på et særdeles rigt fugleliv, mere end 800 plantearter og mulighed for skønne vandreture gennem frodige skove, forbi gamle kaffeplantager og små vandfald.

I selve landsbyen er der rig mulighed for at gå på opdagelse i lokale kunstneres studier og værksteder. Byen emmer af kreativitet, og der er gode muligheder for at handle lokale souvenirs, smukke malerier eller håndlavede gaver.

Vil du opleve mest muligt, kan vi varmt anbefale udflugterne Las Terrazas’ fugleliv og Hiking ved Las Terrazas, og kan du lide at mærke adrenalinen pumpe, må du ikke snyde dig selv for en hæsblæsende og oplevelsesrig tur med zipline hen over landsbyen og San Juan-floden.

Læs mere om mulige udflugter og aktiviteter under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Moka Hotel 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Zip-line i Las Terrazas - 3 baner
Hiking i Las Terrazas: El Contento-ruten
Zip-line i Las Terrazas - 6 baner
Las Terrazas' fugleliv
Las Terrazas: Vandretur til El Taburete
Historisk tur i Las Terrazas
Hiking i Las Terrazas: Las Delicias-ruten
Hiking i Las Terrazas: La Serafina-ruten
Dag 6:

Turen går til Viñales

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du køres i privat bil til Viazul-busstationen. Her hjælper chaufføren dig med at finde din bus til Viñales.

Køreturen fra Las Terrazas til Viñales foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition og tager cirka 2½ timer.

Ved ankomst til Viñales står en chauffør klar til at tage imod dig og køre dig videre til dit casa/hotel i Viñales. Her har du har resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser.

Inkluderet
Casa particular i Viñales 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E Central Viñales 4
Dag 7:

Vandretur i Viñales-dalen

Efter morgenmaden kan du se frem til en oplevelsesrig vandretur gennem den smukke Viñales-dal.

Vandreturen tager cirka tre timer og tager dig gennem betagende landskaber, hvor du blandt andet passerer små landbrug og en lokal tobaksplantage, hvor du får mulighed for at lære mere om områdets tobaksproduktion.

Udflugten afsluttes ved El Mirador, hvor du kan nyde den imponerende udsigt over dalen og stifte bekendtskab med den lokale rom, Guayabita.

Efter vandreturen har du resten af dagen til fri afbenyttelse i Viñales, som er en charmerende by med masser af cubansk stemning. Her kan du slappe af på byens plaza, betragte den smukke kirke, nyde et måltid eller en forfriskende mojito på en af byens restauranter eller barer og suge stemningen til dig, når de lokale danser salsa i det fri og spiller musik til langt ud på aftenen.

Inkluderet
Casa particular i Viñales 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E Central Viñales 4
Dag 8:

Turen går til Trinidad

Efter en tidlig morgenmad på dit casa/hotel bliver du hentet af chaufføren, som kører dig til busstationen. Her hjælper han dig med at finde din bus til Trinidad og sikrer sig, at du kommer godt af sted.

Køreturen fra Viñales til Trinidad foregår med en behagelig Viazul-bus med aircondition og tager cirka 10 timer.

Ved ankomst til Trinidad bliver du taget imod af en chauffør, som kører dig til dit casa/hotel. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Dag 9:

Byrundtur i Trinidad

I dag kan du glæde dig til en skøn byrundtur til fods i farverige Trinidad med mulighed for at opleve byens største attraktioner og lære meget mere om Trinidads kunst, kultur og historie.

Efter morgenmaden bliver du hentet på dit casa/hotel af den engelsktalende guide. Herfra bevæger I jer til fods rundt til Trinidads fem mest berømte plazaer - Plaza de Las Tres Cruces, Plaza del Jigue, Plaza del Convento, Plaza Mayor og Plaza Cespedes.

Undervejs vil guiden fortælle dig en masse om Taino-indianerne, Trinidads spanske kulturarv, cubansk kunst, øens sukkerplantager, slaveriet på Cuba, uafhængighedskampene, den sociale revolution og meget mere.

Du får også mulighed for at besøge Lázaro Nieblas kunstgalleri og opleve nogle af hans berømte træportrætter.

Den spændende byrundtur varer cirka fire timer, hvor du får rig mulighed for at blive klogere på Cubas fascinerende kultur og historie, og bagefter har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Dag 10:

Trinidad på egen hånd

I dag får du mulighed for at udforske charmerende og farverige Trinidad på egen hånd.

Den gamle kolonitidsby er med god grund på UNESCOs verdensarvsliste, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse både i og uden for byen.

Nyd en slentretur i de brostensbelagte gader i det historiske centrum, og sug stemningen til dig, mens du nyder en mojito eller et lækkert måltid mad. Betragt de lokale, som spiller domino i skyggen eller danser salsa til forførende salsarytmer. Stemningen i Trinidad er helt unik!

Byen byder også på et væld af shoppingmuligheder og masser af spændende museer, herunder det tidligere San Fransisco de Asis-kloster med sit berømte, gule klokketårn.

I området omkring Trinidad finder du desuden lækre badestrande, frodige sukkerrørsplantager og ikke mindst skønne Topes de Collantes National Park - et smukt naturreservat med spændende vandreruter, smuk natur og betagende vandfald.

Vi tilbyder også flere udflugter og aktiviteter, som kan være med til at gøre dit ophold i Trinidad endnu mere oplevelsesrigt. Læs mere om disse under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Casa particular i Trinidad 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Hotel E La Calesa 4
Hotel E La Ronda 4
Cykeltur i Trinidad
Lær salsa i Trinidad
Seafari til Cayo Iguana
Hacienda Guachinango
Tur til sukkerrørsplantage
Dag 11:

Turen går til Topes de Collantes

Nyd en afslappende morgenmad på dit casa/hotel, før du bliver hentet af chaufføren, som kører dig nordpå til det smukke naturreservat Topes de Collantes. Køreturen tager cirka en halv time, og efter ankomst har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Klimaet i Topes de Collantes er køligere end ved kysterne, da det ligger højere. Et ophold ved Topes de Collantes kan derfor give en tiltrængt pause fra det varme, cubanske klima.

Inkluderet
Casa Eco Alojamiento El Manantial 4
Morgenmad
Dag 12:

Topes de Collantes på egen hånd

Topes de Collantes er et utroligt smukt naturområde med frodig jungle, små grotter og huler, skjult mellem bregner, palmer og banantræer, samt livlige floder, smukke vandfald og små badesøer. Desuden er naturreservatet hjem for mange af Cubas farverige, endemiske fugle.

Området er meget populært til vandreture, og der findes flere kortere vandreruter, som er nemme at følge på egen hånd.

Inkluderet
Casa Eco Alojamiento El Manantial 4
Morgenmad
Dag 13:

Velkommen til paradis

Nyd den sidste morgenmad i Topes de Collantes, inden du bliver hentet af din chauffør, som kører dig direkte til Cayo Santa Maria. Køreturen tager cirka 3½-4 timer.

Ved ankomst til Cayo Santa Maria bliver du sat af ved dit hotel, hvor du kan tjekke ind og nyde resten af dagen på egen hånd.

All inclusive gælder fra du ankommer hotellet.

Inkluderet
Hotel Meliá Las Dunas 5
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Hotel Sol Palmeras 4
Melia Buenavista 5
Royalton Cayo Santa Maria 5
Dag 14-16:

Badeferie i Cayo Santa María

Cayo Santa María er indbegrebet af paradis med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og gode snorklemuligheder, så du kan godt glæde dig til en skøn og afslappende badeferie på denne smukke ø.

Her er der rig mulighed for at nyde den cubanske sol, slappe af på en af Cubas smukkeste strande, tage en dukkert i hotellets indbydende swimmingpool eller udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel og dykkermaske.

Cayo Santa María er helt perfekt for dig, som foretrækker fred og idyl. Her er nemlig ikke meget andet end smukke strande og lækre hoteller. Foretrækker du mere liv og et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer, anbefaler vi at flytte badeferien til populære Varadero.

Inkluderet
Hotel Meliá Las Dunas 5
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Hotel Sol Palmeras 4
Melia Buenavista 5
Royalton Cayo Santa Maria 5
Dag 17:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at tage afsked med Cuba efter en forhåbentlig fantastisk ferie.

Din chauffør kører dig direkte fra hotellet på Cayo Santa Maria til José Martí International Airport. Køreturen tager cirka 5-5½ timer, så du skal afsted i god tid før dit fly afgår.

Foran dig venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange mindeværdige oplevelser, du har fået på din rundrejse på Cuba.

Dag 18:

Velkommen hjem

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Danmark med en masse fantastiske minder i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 16 nætter på Cuba
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Udflugter som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
Gratis, uforpligtende og hurtigt!